Här kommer vi Gotland – nu börjar Almedalen!

AV ALEXANDRA

Sigyn i Visby hamn. Här har vi ett av våra seminarier med mingel. Almedalen here we come!!

Den 5 juli har vi för femte året, vår Go Red Golf tävling på Visby GK. Och det är redan fullt med deltagare som spelar och slår ett slag för Hjärtat. Pengarna går till Centrum för Genusmedicin på Karolinska Institutet. Det är femte året  Vår kärntruppsmedlem, professor Karin Schenck Gustafsson, fick denna tävling i present av sin kära granne och oss, 1.6  så nu ska vi jubilera 5 år! Forskning på kvinnors specifika hjärtsjukdomar behövs fortfarande och Karin är den eldsjäl som ligger bakom mycket av den kunskap man idag i alla fall har om kvinnans hjärtsjukdomar. Tack vare hennes idoga arbete med denna problematik. Kvinnor har ofta andra symptom än männen har och detta kräver särskild forskning.

Så fort vi anländer till Visby ska vi göra i ordning vår monter i hamnen och sedan är alla välkomna. Både dit och till våra seminarier. Dels på båten Sigyn den 6, med mingel, och sen den 8 på Hotel Almedalen, också det med mingel. Se vår websida för program.

Den 7 har vi ett seminarium tillsammans med Nationalencyklopedin; Kunskap, hälsa och kultur. Det kommer att bli mycket inspirerande. Men framför allt ska vi representera 1.6 och 2.6 under hela Almedalsveckan i vår monter i hamnen nära Sigynfartyget.

Njut av sommaren!

Kommentarer