Det blir aldrig som man tänkt sig…

Hej på Er,

Blir bara en kortis framför dumburken och tangentbordet då jag behöver krypa till kojs inom den närmaste halvtimmen!! Kom hem först nu efter en riktig tjejkväll med 3 vänninor, vi hade verkligen super Ql.

Jag och tjejerna hade tänkt gå till Skansen för att njuta av en härlig tisdagkväll fylld med allsång men av programmet och artisterna att döma insåg vi att det kommer bli en enorm trängsel kring scenen, och det kanske utöver det vanliga, så vi valde därför att ta en minigolftur istället… trodde vi ja. Hmm, vi fick veta att minigolfbanan skulle stänga redan kl. 18.00 pga. dåligt väder. ”Dåligt väder?” Jag kallar inte en 22 grader varm sommarkväll för dåligt väder men men, alla har vi olika uppfattningar om saker och ting och tur är väl det. Kvällen slutade i alla fall med en rakt igenom helylle mysig tjejfika så jag är mer än nöjd. (Café personalen var nog mindre nöjda då de inte fick oss därifrån. Vi fattade vinken om stängningsdags då de plockat ihop alla stolar utom våra och ryckt ifrån oss våra kaffekoppar och bullfat).

På tal om planering och utfall, varför blir det aldrig som man har tänkt sig???
När jag kom till jobbet imorse hade jag en ”To-do list” som var tanken att jag skulle beta av under dagen. Kontentan blev istället att samtliga punkter var kvar och listan  istället hade utökats med det dubbla. Återigen, varför blir det aldrig som man tänkt sig? Kanske är det en hint att man inte ska planera allt för mycket utan, som såväl för dagen, även ta uppgifterna som de kommer.

Innan dumburken slås igen och jag säger godnatt till Er mina vänner vill jag passa på att säga TACK till Er som läste gårdagens blogg!! Oj oj oj vilken härlig känsla det är att faktiskt få dela med sig av sina tankar och sedan få repons och tänkvärda kommentarer att filosofera kring. Vänligen fortsätt att skriva kommentarer, det är så underbart att få ta del av era kloka ord.

Kram & godnatt på Er!

Tisdagstjejfika
Tisdagstjejfika

Kommentarer