Hjårtgåing

Wow, vilken dag igår;) Solen sken, det var varmt, i både sinnen och luft och stämningen var absolut på topp!

Det kändes som en sådan stor ära att få vara med igår, på Djurgården och ta del av det här fina och genomtänkta eventet som 1.6miljonerklubben ordnat. Alla tälten som var uppställda i en öppen cirkel med massvis av spännande ting och information inom hälsa, det gröna gräset som lös upp emellan alla kvinnor som nyfiket sprang runt i sina snygga röda kepsar. Solens strålar som lös ned på alla och gav oss energi och lust till livet. Jag hörde att vi var fler än 500 kvinnor (och jag tror att jag såg minst 4 män) och alla bidrog till den fina dag det blev igår.

Blossom inledde med att kicka igång oss med hälsotips, sedan kom Maria Ellena och dansade igång våra höfter och skrattmuskler med salsa och limbo. Sedan var det dags för mig och faster Susan att inta scenen och jag säger det varje gång, även fast jag gjort det här nu så många gånger i så många år, det är sådan kick!!!! Att stå på scenen, med musiken dundrandes i högtalarna och se så många kvinnor (och några män) gympa med en sådan energi och kraft och glädje! Det här är den största adrenalinkicken som finns. Jag behöver inget glas vin för att kickas igång, det räcker med att jag får ställa mig framför en grupp och bara gympa! Det är det roligaste som finns och det bästa, och det är mitt jobb, jag kan inte riktigt förstå det ibland!

Det här är en av många anledningar varför jag och Susan startat utbildningar i Gymping, det är ett sådant underbart, roligt, fantastiskt arbete, man kommer själv i form som en stor bonus och man får träffa så mycket härliga människor i sitt arbete.
Vill du veta mer om hur underbart det är att arbeta med gymping, kontakta mig och/eller gå in på vår hemsida och läs mer om gymping och vår utbildning:
www.gympingakademien.com

Nästa utbildning startar i höst och vi har några platser kvar, kanske är det just DU som tar en av dom;)

Stor kram Fanny

pori+jag1-150x150.jpg

Kommentarer