Söndagsutflykt, tack för mig och gymping

Så var det söndag redan;) Den här veckan har flugit iväg mer än vanligt, jag har njutit av varje dag då jag fått skriva här och bidra till ett sådant fint budskap som 1.6 och 2.6miljonerklubben ger.

Min vecka startade igång starkt med tre pass på måndagen, bloggning här på sidan, möten om gympingutbildningen, klädprovning och träff med vår dj för att göra ny musik. Tisdagen bjöd på mer bloggning, gymping, dansträning med Susan med efterföljande uppvisning på Djurgården på 1.6miljonerklubbens hjärtgåing. Onsdagen var härligt intensiv som alltid, fyra pass, möten, kostrådgivning och bloggning. Torsdagen blev desto lugnare med mycket möten, härliga, uppfriskande promenader, en hel del mailandes, bloggning här på sidan och även ett stopp på Independent Kostym i frihamnen där jag hittade kläder till en orientalmaskerad vi gick på, på fredagen.  Fredag morgon regnade det och jag låg länge i badet och skrubbade och filade och la mask och hårinpackning, sedan körde jag iväg till Sturebadet Haga där jag är på fredagarna och hade två toppenpass. Sedan tog jag eftermiddagen ledig och fixade hemma med blommor och googlade runt på nätet för egen skull och vips så var det dags för att gå på fest.

Lördagen spenderades hemma, med mycket mys och vila, lite mail emellan myset och så lite blogg här förstås;) Idag beger vi oss ut till landet, denna fina söndag med mycket sol och varmt i luften, jag ska ut till Susan på föllsislunch för hennes man och en rivig prommis i skogen med deras underbara hund, Balou;)

Helgen ser jag alltid till att vara ledig på, ibland är det utbildningar eller en föreläsning eller event och det är okej, men jag har inget schemalagt varje helg. Jag behöver vara ledig och vila kroppen och rösten, jag behöver samla ny energi helt enkelt. Så när måndagsmorgonen kommer och jag ska upp tidigt och kicka igång min mysiga grupp på gymmet på Lidingö så är jag inte bara pigg och har ny kraft, jag har längtat efter att få röra på mig! Ibland blir det jobb även på helgen och vissa veckor är mer intensiva med mer träning och fler möten och då ser jag verkligen till att ta hand om mig. Jag ser till att komma i säng så jag får tillräckligt många sovtimmar, jag äter mycket, små mål, många gånger för att hålla min energi igång och mitt blodsocker jämnt. När jag har mycket träning, försöker jag boka in färre möten så jag får vila min röst som är ett av mina främsta redskap. Och jag går undan emellan mina pass och andas och är för mig själv några minuter, för att samla mig, för att få ny kraft och för att behålla mitt fokus och min närvaro i det jag gör. Vissa kvällar är jag så trött så jag stapplar direkt i säng efter middagen, men det är en skön trötthet. Jag älskar mitt arbete och den här hösten vet jag inte om jag hinner mer jobb, men jag tittar ändå och hör mig ändå för efter mer, för jag tycker att det är så roligt och jag vill att fler ska uppleva gymping och allt det fantastiska som det innebär!

Så, jag vill avsluta med att tacka för mig den här veckan och jag hoppas jag får blogga mer här på 2.6miljonerklubben.

Vill du veta mer om gymping, vill du komma på ett pass, behöver du hjälp med din träning eller kost.
Eller är du intresserad av att arbeta med det jag gör –Vill du bli gympinginstruktör?
Ring, maila eller sms mig, vi behöver fler instruktörer nu när Gympingen breder ut sig runt om i landet, har du glädjen och styrkan inom dig och bara längtar efter att få sprida den vidare? Hör av dig;)

Kram
Fanny Wallin Kjellberg
Hälsokonsult
fannywk@gmail.com
www.gympingakademien.com
0735393910

Kommentarer