Med pantrarna på Skansen

Karin och jag påväg upp på Solidens scen

I lördags var det Panterdagen på Skansen i Stockholm. Jag var där med skickliga qi-gong och yogainstruktören Karin Rosvall. Först gick jag ut på Solidens scen och pratade om livskvalitet och dans. Och eftersom vi befann oss på Allsångs-scenen så sjöng jag en vers av vår egen klubbsång, som Lill Lindfors skrivit texten till. ”Vi  är över en miljon som har rätt att ta oss ton. Här finns snille, här finns smak och vi kämpar för vår sak. Att med forskning åstadkomma Kvinnors bästa. Vi är 1.6 -2.6 -1.6 miljoner.” Sedan avslutade Karin med qi-gong tillsammans med 700 pantrar som bänkat sig efter sin motionsrunda.

I helgen var det också Hjärtgåing i Uppsala. Vi hade tur med vädret och stämmningen var god.

ALEXANDRA

Kommentarer