Småföretagarens Röst

Började dagen med frukost till sönerna. Rostat bröd med hemlagat hallonsylt och te. Själv måste jag vänta en timme innan jag kan äta. Dricker tre koppar kaffe för att komma igång. Men sen är jag igång hela dagen! Handledning med sjuksköterska på Stockholms Underbara Sjukhem. Vi arbetar med ledarskapet. Som överallt i vården har det skurits ned och arbetsuppgifterna blir bara fler och fler. När jag besöker avdelningarna tycker jag dock att Stockholms Sjukhem är ett föredöme! Personalen är fantastisk!
På väg därifrån passade jag på att sätta upp lite affischer med småföretagarens röst. Känns jätteknäppt att sätta upp affischer på sig själv. Kelly Tainton kom cyklande och stannade upp och pekade på affischen; är det du? Ja, det är jag sa jag. ”Dig ska jag rösta på, sa han för jag är småföretagare och det är ingen som är vår röst. Jag blev jätteglad. Han var så himla trevlig och så blir man glad när man kämpar så för det man tror på och när någon annan tycker det är bra.
Var sedan på ABF huset och hämtade material till den föräldrarkurs jag ska börja leda nästa vecka. Det blir väldigt spännande. Deltagarna är föräldrar till barn mellan 3-12 år och jag ska vara samtalsledare. Vi ska titta på en film varje tillfälle och sedan reflektera över ”ett problem”. Hur gör man? Själv kan jag tycka att jag curlat mina söner väldigt mycket och tänker att det får jag äta upp nu när de knappt brer en macka själv… Hur kunde det bli så? Min högsta dröm är att de ska bli två gentlemän.
Hämtade pjäser till mina elever som jag beställt på Stadsbiblioteket. Vilken service! Otroligt. Bibliotekarien berättade att de ska börja med poesiläsning av ny utländsk poesi i oktober. Låter helt underbart! Lokalen är ju fantastisk!
Blev bjuden på kaffe i solen av mannen jag är förälskad i. Det var länge sedan jag bara satt ned på ett café.

Paula kandiderar till Riksdag och Landsting

Kommentarer