Kulturministern bjöd på toblerone

Hade en underbart trevlig kväll/natt med min dejt. Vi var först på Grand hotels bar som är ett väldigt trevligt ställe. Stockholms bästa bar tycker jag och sedan café Opera. Har inte varit där på ett decenium men gud vilket drag! Alla dansade överallt. Berättade för mina söner att jag skulle på dejt och Loves ögon vände ut och in i huvudet. Han har ett otroligt tydligt kroppsspråk. Det är svårt att berätta såna saker för sina barn. Men som en väninna sa, du kan ju inte sitta hemma och dricka kaffe hela tiden. Blev inte många timmar sömn.

Det var tidigt upp och kampanja med flygblad. Många verkar redan ha röstat. Stod sedan tre timmar ensam i valstugan vid St Eriksplan när regnet öste ned men då kom kulturministern förbi och bjöd på toblerone. Lena Adelson Liljeroth är en himla trevlig kvinna. Vi pratade Kultur och Hälsa. I flera län prövar man nu kultur på recept. Kommer jag in i landstinget ska jag verkligen driva detta. Har ju personligen erfarenhet av alla mina teaterelever som vittnar om den terapeuftiska verkan teater faktiskt har. Gäller naturligvis också sång, musik, dans och konst. Sen kom mamma och min syster Elin med kaffe och smörgås till mig i valstugan. Så himla gulligt! Satte upp de sista affischerna. Nu är jag trött. Jättetrött. Imorgon ska jag vara kl. 8 på Rödabergsskolan och dela valsedlar. Hoppas det inte regnar.

Kommentarer