Grynet är my favourite girl!

Grynet är my favourite girl!
Grynet Molvig är en så cool kvinna. Jag är jätteglad att jag lärt känna henne och får jobba med henne. Hon är fortfarande wild and cracy och det är faktiskt väldigt härligt. Vi jobbar nu med Matdesperatshowen som vi gör om på två.
25 oktober och 29 november spelar vi på Bryggarsalen på Norrtullsgatan 12 N i Stockholm. (www.bryggarsalen.se)
Jag önskar att alla 2.6 or skulle få tillgång till 1.6 orna för det är så många härliga kvinnor. Såna fantastiska förebilder! Alexandra Charles förstås! The Godmother, hon är outstanding men det finns flera godingar i kärntruppen som Kerstin Sandels, wow vilken kvinna. Snygg, smart och rolig! 2.6 or, ni måste ta för er av dessa underbara kvinnor. Själv la jag vantarna på Grynet och det har gett mig oerhört mycket. Jag tror att klubben har en väldigt styrka här just att knyta samman de olika generationerna så att det inte blir så segregerat.
Hoppas ni kommer och tittar på Matdesperat! Alla medlemmar har klubbrabatt 220:- (ordinarie pris 270:-)

Nu är det valdag, hoppas alla använt sin demokratiska rättighet och röstat!
Nu går jag på valvaka på Nalen! Kom ihåg; den som har roligast vinner!
Kram till er och tack ni som har läst min blogg den här veckan!

Paula

Omsinkad Grynet i arbetstagen

Kommentarer