DATAKRÅNGEL OCH INTENSIVT!

Jaa, kära vänner! Då var det min sista bloggdag här. Därför känns det naturligtvis extra tråkigt att datorn har krånglat under bokmässan så jag inte har kunnat blogga som jag vill! Och ni som vill fortsätta följa mig kan göra det på min vanliga blogg!

Varmt välkomna!

Och nu sitter jag på tåget hem och kan sammanfatta det hela med tre ord:

Kul, intensivt, högt tempo!

Förutom att det är superkul att träffa er alla som har mina böcker därhemma så är det ju naturligtvis ännu roligare att ni köper fler och jag får signera mer! Tusen tack till alla er som tog vägarna förbi dessa dagar!

Och kanske det allra roligaste, att bjuda på tusentals bitar “U” , tusentals knäckemackor med västerbottensill och tusentals pepparkakor med lingoncréme och höra alla kommentarer om hur gott det är!

Och jag tror jag fick min vackraste komplimang någonsin, en kvinna  blev alldeles tårögd för att allt var så gott!

Till sist måste jag också erkänna att få ett par nätter för sig själv på hotell är aldrig fel…

Och titta vilket fint mottagande jag fick av förlaget på mitt rum!

P9240003

Förutom godsaker som choklad och bubbel hade de gjort filmstjärnekort på oss alla!

Kommentarer