Gläd någon och gör en god sak samtidigt

Var inbjuden till Filadelfia på Rörstrandsgatan i Stockholm igår. Det hade samlats ganska många människor, både kvinnor och män, för att lyssna på musik och sång och mötas i en trevlig stund på eftermiddagen. Det var en vänlig och fin stämning i lokalen. De bjöd in mig för att berätta om mitt liv, som även inkluderar det jag gör nu med 1.6 och 2.6 så klart. Församlingen har en träff var fjortonde dag och umgås och bjuder in olika gäster. Det var mest mogna personer så när jag berättade att jag myntat begreppet passionärer i stället för pensionärer log de…

Sedan bar det iväg till en liten inspelning av en mycket kort film om ekologiskt mode men även att stoppa cancer. Det var både roligt och stimulerande att möta nya människor. Jag ställde upp ideellt.

På kvällen hade vi själva bjudit in till ett seminarium om ADHD hos barn och vuxna, framfall, övervikt och livsstil. De sakkunniga föredragshållarna var mycket duktiga och karismatiska. Och trots det delvis tunga innehållet blev kvällen givande och lärorik.

I dag reser jag till Boden där både Lill Lindfors och jag bjudits in till en modevisning. Jag ska vara konferencier och Lill ska underhålla.

Skönhet har ingen ålder

Och på torsdag den 7 oktober är det äntligen dags! Klockan 13 lanserar vi vår nya Kalenderflickorna!

Vår egen Kalender som säljs till förmån för medicinsk forskning på kvinnor. Den säljs i bokhandeln, pressbyrån, ad libris på internet och genom oss. Gläd någon och gör en god sak samtidigt. Sätt den på kontoret, ha den hemma. Men köp den!!

ALEXANDRA

Kommentarer