Förklaring tarvas….

Ha ha ha ha ha – ok….. Känner att det HÄR  kanske tarvar en lite mer noggrann förklaring……… 🙂

Så här var det: Martin och jag bestämde oss tidigt för att vårt bröllop skulle handla mer om att ge än att få. Det var t ex därför vi valde att undanbe oss presenter och istället be våra gäster skänka valfri summa till Min Stora Dag. Och ytterligare ett sätt att göra det till en dag med kärleksförklaring från vår sida till våra vänner och vår familj som samlats runt oss för att fira oss, var att vi ville göra en ”goodiebag” att ställa på alla gästers rum med lite blandade presenter till dem.

I påsen fanns till exempel halsbandet ”Forever” från Sahara Silver, det fanns bubbel, cigarrer, godis, tryfflar, mm.  Men jag kände ändå ett tag innan bröllopet att något fattades. Så jag pratade med underbara väninnan Katerina Janouch om de hade något lämpligt från hennes och maken Roberts fab butikskedja Pom Pom Parlour. ”Absolut!!” sa Katerina glatt. Och där någonstans gjorde jag mitt ”misstag” som inte var aaaaningen mer specifik när jag pratade med just Katerina! För i mitt huvud innebär ”något lämpligt” – typ ett DOFTLJUS eller liknande…. 🙂  Det var där MIN hjärna befann sig!

Så kom då kartongerna från Pom Pom Parlour ett par dagar innan bröllopet, lagom till att jag skulle packa alla påsarna. Vi öppnar glatt kartongerna och de mest bedårande svarta små lådor kommer fram, med Pom Poms söta logga på. Perfekt! tänkte vi. 🙂  Och notera att min hjärna fortfarande i det läget tänker typ DOFTLJUS eller nåt åt det hållet….

Så öppnar vi då den bedårande lilla lådan – och stirrar på en rosa vibrator! Jag misstänker att min och Martins min i det läget var helt obetalbar. Och vi inser där och då att vi alltså ska ge bort en sexleksak till våra bröllopsgäster ha ha ha!!!! 🙂

Vi kliar oss i huvudet en stund och debatterar huruvida vi i det här läget bör censurera vissa påsar. Typ våra föräldrars och andra eventuellt känsliga släktingar….   Men efter en stund bestämmer vi oss för att nä vad sjutton! Här diskrimineras ingen! Så ALLA gästerna fick en vibrator, utan åtskillnad….   Och i efterhand blev det riktigt roligt och lite typiskt oss att vara lite ”annorlunda” så vi var inte alls missnöjda med att jag och Katerina inte kommunicerade så tydligt…. 😉  Det blev alltså succé med just detta inslag i vår gåvopåse… 😉  Så tack Katerina för din fingertoppskänsla i urvalet ha ha ha 🙂

Foto: Ian Johnson

Kommentarer

6 svar

 1. Hahaha 🙂 Det låter typiskt er två (av vad jag lärt känna genom era bloggar). Jättekul ju!

  Men en annan sak: Tarvar?? Har aldrig hört det ordet förr. ”Tarvar en förklaring” borde i mina öron heta – ”kräver en förklaring”. Men det kanske finns många här i landet som säger tarvar…. Vi kommer ju dock från Bohuslän båda två (iofs är jag från Dalsland från början men,men..)så vi borde prata samma språk tycker jag. 🙂

 2. Vad fina ni är – är det felix lockar man ser! Vad härligt för dej martin att få ha alla dina ungar omkring dej! Vi är många som håller på dej!

 3. Komiskt absolut, men jag bara undrar – vad fick männen, eller har de nytta av en rosa vibrator? 😉

 4. Tarvar är ett gammalt svenskt ord och vanligt precis i den mening Camilla använder.
  Tarvar = kräver. Tror inte alls att det är dialektalt utan ett svenskt ord som fallit i glömska.

  Men jag fattar inte ändå… Vad är det i bilden som kräver förklaringen om vibratorn???

 5. Anne:
  Bilden är nog bara för att texten handlar om vad som hände på bröllopet. Om du kikar under bilden så står det ett rosa HÄR i första meningen. Och det är det som dyker upp där när du klickar på HÄR som kanske behövde förklaras….. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.