Snacka om Girlpower!

Vi samlade alla, ja nästan alla, av våra kontaktkvinnor från hela landet till en heldags Inspirationsträff!

Med workshop och diskussioner av alla de slag! Kring kvinnohälsa. Och allat som är roligt och viktigt!. Kultur, miljö, mat, motion och förstås hur vi kan nå ut bättre. Synas, höras och växa! Alla som vill, får ju gå med, men många tror att det enbart är för utvalda. Så är det INTE!

Alla är vi speciella. Vi som engagerar oss, vi har nog ett större intresse och engagemang för att förändra och förbättra livskvalitet för kvinnor i alla åldrar. 12 olika städer var representerade denna gång. I många fall kom det två personer från varje stad. Vi vill gära ha fler som samarbetar, allt blir ju mycket lättare då med alla kringarrangemang.

Dagen avrundades med att  vi visade vårt nya kontor och avslutades med middag på Grappe,på Grevgatan, den vinkällare med festvånings- och konferenslokaler,  i liten skala, som Carl Jan Granqvist byggt upp. Där blev det sen rundvandring i vinkällaren och trevlig guidning av Gunnar, kunnig somelier, från Grappe,

Alla, yngre som äldre, nya och etablerade, kontaktkvinnor kände sig inspireade av dagen och kvällen och jag tänkte på att 1.6 och 2.6 och jag själv är så lyckligt lottad, som har så många underbara kvinnor i vårt nätverk.

Som nån sa: Girl power! Och under dagen Kvinnokraft!!

ALEXANDRA

Kommentarer