Kom på fredag! Det blir riktigt givande kan jag lova.

En hektisk vecka, som det ofta blir, på hösten! Men vilket härligt väder med sol och ljus. Precis vad vi behöver.

Lungcancerförbundet Stödet hade en speciell dag på Oscarsteatern och jag var inlånad moderator. Intressanta föredrag gav mycket ny kunskap och det hoppfulla är att det kommer nya metoder som hjälper fler att leva längre och med bättre livskvalitet.

Vår egen Kärntrupp både 1.6 och 2.6 träffades och diskuterade med en spännande gäst från Melbourne, Australien. En kvinnlig genusmedicinsk forskare som kommer tillbaka i sommar till Almedalen! Så underbara våra hederskvinnor är. Gunilla Pontén, Karin Schenck Gustafsson, Kerstin Sandels, Gabriella Svanberg, ja alle sammans. Dagen efter gratulerade jag en av mina förebilder – Kjerstin Dellert, som bara fyllde 85! Still going strong, arbetar med sin Confidencen, teatern. Regisserar, producerar, uppträder. Reser och är lika stark och vital som alltid! Sån vill jag bli!!

Det är snart dags för Oscarsseminariet igen för våra medlemmar och gäster. Och det blir en mycket givande dag för alla sinnen. Om magen, diabetes, alzheimers med mera. Ja sedan Ernst Brunner med ny bok och Gunilla Ponténs senaste mode, höst och vår. Missa inte detta!

Den 12 november. Se websidan. Kan du inte hela dagen så kom en stund.

ALEXANDRA

Kommentarer