Mamafest på Fars Dag

I dag skulle papporna firas. Häromveckan berättade min man Cenneth för oss om den tårta hans mamma brukade baka till de åtta barnen när han växte upp.

Dottern Bella tog till sig informationen, såg i hemlighet till att få receptet av farmor och var uppe i morse och bakade favorittårtan som en överraskning till sin pappa. Receptet är enkelt   – chokladkräm gjord på kakao och smör, vaniljkräm och grädde. Bananskivor ovanpå. Jag kan intyga att den blir väldigt söt och innehåller säkerligen en miljard kalorier!

Gissa om Cenneth blev nöjd!
Efter firandet av pappa i familjen ägnade jag större delen av dagen åt att korrekturläsa de första 150 sidorna av nästa bok. Har lovat min förläggare att lämna in en tredjedel av manuset i morgon och det känns. Som jag har sagt tidigare, man blir blind för sin text och det är lika spännande varje gång att se hur den kommer att tas emot.

 

En tredjedel av "Det fjärde offret"

På kvällen var det dags för ”Årets mama”-fest på Berns. Jag gick dit med min dotter Bella och min kompis Elizabeth och hennes dotter Emelie.

Vi på väg in till festen

Det var en härlig tillställning så här att fira alla mammor på Fars Dag. Undrar om det var en tillfällighet eller en tanke. Hur som helst – grattis till alla mammor och pappor!!! Att vara förälder är ett privilegium.

Med detta tackar jag för mig. Det har varit jättekul att blogga den här veckan och jag hoppas att ni har fått ut något av läsningen. Tack för mig och ha det så bra!!!

Kommentarer

8 svar

  1. Fars dag är viktig – och alla möjligheter att fira ska man ta till vara! Kommersiellt jippo? Det beror väl på vad man gör det till. En tårta till exempel, kan det bli bättre?

  2. Grattis till att du är så fin Mama på fars dag! Tack för bloggen! Jag har läst varje dag!

  3. Mari – har läst alla bloggdagar nu, inspirerande och bra påminnelser för småbarnsföräldrar om vikten av att ta hand om sitt förhållande!
    Nu ska orange bli rosagult … 🙂

  4. Mari – har läst alla bloggdagar nu, inspirerande och bra påminnelser för småbarnsföräldrar om vikten av att ta hand om sitt förhållande!
    Nu ska orange bli rosagult …

  5. Om det inte vore för att du har så många andra ord att ta hand om vore det lovely om du fortsatte blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.