Min underbara familj

Min underbara familj

Tänk vad skönt det är att ha en familj som ställer upp i vått och torrt. Jag är sååå glad över mina syskon och att mamma och pappa lever. De finns alltid där när jag behöver dem.

I går morse kände jag mig bekymrad över att diskmaskinen inte fungerade.. Jag tänkte när den slutade fungera. ”– NEJ, inte nu detta jag har inte tid. Jag orkar inte en sak till.” För mitt stilla sinne såg jag mig själv bära in en stor diskmaskin och installera den. Flera timmar skulle bara rinna iväg, timmar som jag inte har.

Pappa och Mamma bor vanligtvis i Mora, men de är nere i Stockholm denna vecka. 74 och 85 år. De är jättecoola.
Pappa hörde om min diskmaskin och kommer direkt till min lägenhet. Pappa är en av de mer tekniska som finns. Efter några timmar så fungerade den…. Åh, en stor sten föll från mitt hjärta. Nu skulle jag slippa fixa en ny diskmaskin! Älskade pappa!!

Lilla Arvid, som är 9 år älskar att laga mat. Så när jag kom hem så hade han lagat kycklingben och Pizza. Arvid älskar att laga mat och expremintera i köket. Dessutom är han oerhört skicklig. Efter skolan går han ibland in i Östermalmshallen och titta på alla djuren. Häromveckan hade han prutat på en gädda och vips kommer han hem med en hel gädda. Han fyller den med jordgubbar och timjan, sätter in den i ugnen. Efter en stund kom en underbar gädda ut. Jo, han gör allt själv. Till det hade han lagat en härliga brownies och fantastisk sallad.

Arvid bjöd stolt mormor, morfar mig och Emma på middag igår. Oj vad jag njöt!

Han hade letat upp receptet själv, dukat bordet och gjort allt. Jag nyper mig i armen och undrar hur han kan vara så driven. Gissa om jag är en stolt mamma!!

I eftermiddag har vi planerat att åka upp till Mora, vi skall upp till vår underbara bondgård. Jag och barnen längtar efter pappa och alla djuren. Hunden, katten, och hästarna. Sköldpaddan och boaormen får stanna hemma!!

Kommentarer