Karibien – sol och bad!

Karibiska havet, sol och ljus. Det är hälsa så här års!
Min syster med familj bor där och jag har förmånen att kunna hälsa på dem ibland. Underbart att simma, gå utmed stranden, njuta av solnedgånen från deras terrass. Vi snorklade, simmade med sköldpaddor, seglade en dag och jag läste mycket. Två veckor går fort när man njuter och när jag kom hem låg det högar med mail och post . Möten som måste tas om hand, en riktig rivstart! Men det är ju så jag egentligen tycker om att arbeta. Även om mitt Nyårslöfte var att ta mer egen tid! Vi får se hur det går!
Woman in Red, det nya Go Red, nu laddar vi upp i hela landet inför Internationella Kvinnodagen. I Stockholm blir det på Oscars teatern den 7 mars!
Men nu på måndag har vi en  mycket intressant Salong om ADHD –se vår websida. Alla är välkomna!
Alexandra
 
 

Kommentarer