Välbehövliga D-vitaminer

Jag och Giovanni har precis kommit hem från en veckas härlig semester på ett helt fantastisk hotell, Grand Resort i Hurghada/Egypten. Min yngre bror följde också med på resan som assistent åt Giovanni, för jag hade ALDRIG klarat av det ensam. Hur gärna jag än vill ”kunna klara allt själv”, så har jag ju liksom bara två armar och två ben och även om jag ibland tappert förnekar detta faktum genom att försöka låtsas att jag är en bläckfisk, så insåg jag (den här gången) mina begränsningar. En extra stor resväska, handbagage för två och en rullstol var liksom mer än jag klarade av på egen hand.

Så vansinnigt varmt var det förstås inte. Knappt 20 grader på dagtid och på kvällarna sjönk kvicksilvret ytterligare och det blåste dessutom ganska kallt, men det gjorde inte så mycket, för vi fick ju en massa SOL och med den lite välbehövliga D-vitaminer.

Det har varit en lång vinter, även för oss här nere i södra Sverige, eftersom vi inte är riktigt vana vid att den börjar så tidigt som dom första veckorna i november, men tack vare semestern, så känns det i alla fall som att batterierna blivit laddade och att det någonstans, långt där framme, går att se ett ljus i den tunnel som leder till ännu en vår och ytterligare en sommar.

Så här såg det ut där vi bodde och det var precis lika vackert i verkligheten som på bild.

Fler reflektioner och bilder från våran semester hittar du HÄR.

Må väl och ha en fortsatt fin kväll!

/Anna

Kommentarer