Guldbaggefesten får 8/10!

Vilken härlig stämning på Cirkus när det var årets Guldbaggegala igår kväll! Den mest nominerade var Pernilla August som också fick sin bagge för bästa regi av Svinalängorna. En film jag tycker skulle blivit årets bästa. Pernilla höll ett avväpnande tal och

Guldbaggevinnaren Pernilla August, så naturlig och inspirerande. En värdig vinnare!

fullkomligen sprudlade av glädje över sin bagge. Hon är så naturlig och inspirerande.

Biopublikens pris gick till Änglagård tre. Jag såg den i december, en riktigt skön, familjär och nostalgisk film, tycker jag. Tänk så många bra svenska filmer det finns!

Efterfesten på Berns var påkostad och med jättegod asiatisk buffé, champagne och vin och vatten i mängder. Och alla var där! Cotton Club spelade och när jag fick frågan av Svts Jovan Radomir om vilket betyg festen fick av 10 möjliga satte jag 8 poäng!

Många av gästerna hade klätt sig i smoking och festklänningarna överglänste varandra. Jag pratade med Sarah Dawn Finer som var elegant i sin aftonblåsa, hon tycker om att klä upp sig. Lars Wallin hade klätt Petra Mede som var konferencier på Cirkus och hennes fem olika aftonklänningar var alla mycket vackra. Han hade överträffat sig själv, tycker jag!

Hem gick jag när stämningen var på topp!

Alexandra

Kommentarer