Fredag

Nu är det helg. Tiden då allt ska hinnas med. Barnen har sina aktiviteter och det ska kombineras ihop med allt det vuxna vill hinna med. Ibland måste man även jobba på helgen. 

Ungdomarna är uppkopplade hela tiden och om man inte svara på kompisarnas inlägg så finns det en risk att man inte finns. Frågan är hur stressen kommer att se ut på sikt? Kommer dagens unga att vara ännu mer stressade eller blir det en revolt, där ingen längre accepterar att behöva jobba mycket.

Det finns redan en hel del som tyder på att Unga Talanger väljer bort tråkiga jobb, tråkiga chefer och att känna sig styrda. Det ska bli väldigt intressant att se hur det utvecklas.

För de som inte redan insett att ”om du inte syns finns du inte” är det kanske dags att bygga sitt varumärke. Att våga sätta sina egna gränser för vad som behövs för att må bra. Först och främst med sig själv men också med sin omgivning. Skaffa dig ett bollplank, satsa på din egen utveckling och våga ta tid att fundera över vad som är viktigt för dig.

Alla vet innerst inne vad som är bäst för sig själv, det gäller bara att våga stå för det. Det är inte enkelt.

Ett sätt är ju att vara med och bidra till andra tillsammans med andra. 2,6 miljonersklubben´s uppdrag är viktigt. Hur vill DU vara med och bidra?

Kommentarer