Speciellt och alldeles underbart!

Att gå på Operan, det hör inte till det vardagliga precis, därför är det så speciellt. Och underbart!

Föreställningen Altro Canto med Luca Vetere, Nathalie Nordquist och Hugo Therkels Se den om ni kan!

Tänk att man önskar sig en ny Opera. Inte för att den gamla är ful men den håller inte tekniskt tydligen och då behövs det ett nytt operahus i Stockholm. Bara 2 miljarder eller så krävs. Time will tell om någon vill investera i detta projekt.

Vi såg i alla fall en balett, SYNC Altro Canto. Modern koreografi till Monteverdis musik. Det var helt fascinerande och jag blev så betagen av dansen att jag glömde tid och rum vilket är ett gott betyg! Vilka dansare vi har vid den Kungliga baletten. Om den visas igen, gå och se denna föreställning av Jean-Christophe Maillot och Nils Christe.

Som kronan på verket kunde jag avsluta kvällen på Naglo, restaurangen vid Gustav Adlofs torg, där Bicke, värden själv, tog emot oss och bjöd på god mat och trevlig atmosfär. Tänk, så viktigt bemötandet är!

Det blir bara ljusare snart nalkas våren.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.