Vad kan jag göra för att skapa ett bättre arbetsklimat

Frågade jag idag när jag arbetade med kommunikation och samspel på en arbetsplats. Så här svarade deltagarna:

Trevligt bemötande, ge komplimanger, beröm, ha ett Leende, vara accepterande, vara glad, uppmuntra sina arbetskamrater,vara positiv, glad, vara tydlig, förklara varför,berömma det som är riktigt bra,kompromissa bättre med mina arbetskamrater, lära mig ge och ta bättre, lämna hemmet hemma, be om hjälp och ge hjälp,Jag ska bekräfta varje dag Jag ska lyfta upp det positiva, släppa det negativ Ge 5-1 till andra Jag möter mina medarbetare där de är, Lyhörd, närvarande, Skapa förtroende, Se mina brister och styrkor, överlappa varandra Bättre på att lyssna, inte för snabb, Uppmuntran, hitta balansen, Hälsa på morgonen,

Inte döma varandra, Lyssna

Jo och han ringde… Lasse, Hasse, Frasse…Ett skönt arbetsklimat med plats för olikheter


Att vara positiv, lyssna, berömma

Samarbete, respektera

Vara ärlig och lyssna

Jag ska vara med alla. Inte bilda smågrupper

Ta ansvar för mina arbetsuppgifter

Bli mer ödmjuk

Jag vill påverka att skitsnacket försvinner

Om jag var så stark, säga till andra att göra sitt jobb

Rak kommunikation

Lyssna mer, respektera andra bättre

Viktigt att tänka på är att ge komplimanger

Uppmuntra, bekräfta

Hitta balansen, lyssna

Närvarandet i lyssnandet, inte gå för fort fram i förändringen

Ta emot kritik och klagomål bättre

Se alla lika. Mycket grupperingar. Kunna kommunicera med alla.

Tänka på hur jag säger saker

Fråga mer. Prestigelöshet. Minska kontrollbehovet

Kunna ta kritik. Prata med alla jag jobbar med. Respektera mera

Lyssna. Mycket nya uppgifter. Inte stressa

Prata ut i rätt tid till rätt person

Kommentarer