Jag fyller år idag

Och har köpt en tårta som jag själv älskar. Den heter Mon Blanc och finns på NK. Känns som jag varit med ett tag nu faktiskt. Många är yngre än jag, men för den sakens skull känner jag mig inte gammal. Tvärtom jag känner mig nog yngre än de flesta… Och jag vill resa, dansa och älska. Precis samma sak som när jag var sexton år. Det är ingen skillnad och jag undrar om jag utvecklats ett dugg? Men det ger livsglädje och det är väl ändå det som är viktigast? Livskvalite? Vad är livskvalitet för dig? Nummer ett är nog ändå goda relationer, så jag tänker att de relationer man har ska man vara rädd om och vårda. Vänner, syskon, föräldrar och inte minst loverboys. Min loverboy säger att han inte kan kalla mig lovergirl på samma sätt som jag säger  loverboy om honom. Det skulle missuppfattas tror han. Fast jag undrar vad ni tänker när jag pratar om en loverboy…?

Känns som jag varit med ett tag nu

Ikväll ska jag umgås med snygga, varma och begåvade vänner! Hoppas ni får en underbar Valborgsmässoafton!

Kommentarer