Äntligen Fredag!!

Hej och god förmiddag Så skönt att det är Fredag! Gårdagen var en spännande dag, spenderade den på Riksteatern … Nytt spännande projekt:-) Just nu bloggar jag samtidigt som jag är på väg till Gamla Filmstaden för att dubba en ny Lejonkungen där jag gett röst åt Nala sen första filmen. Efter det ilar jag på affärslunch och sen till salongen för behandlingar. Vad har varit spännande denna vecka? Oprah!s sista tv- framförande har väckt många tankar hos mig som både kvinna och Afro-svensk. Tack gode Gud att det rör sig ngt i vår värld! Däremot är det skrämmande att se vad dom händer i Sverige och Europa just nu… På det lilla planet Grattis Kappahl som äntligen vågar använda en svart tjej i sin nya kampanj!! En annan tanke är hur vansinnigt mycket vi kvinnor och tyvärr många unga vågar utsätta sig för i sin strävan att bli ” snyggare” och få tillhöra … Ja vaddå?? Tant Kayo frågar sig om det är livskvalité att väga typ 40 kg och ha plast och nervgift injicerat både här och där 😉 Natural beauty
Rules!!! Kram och tack för mig Kayo

Kommentarer