HÄLSA KRAFT RESULTAT!

Hej!

Idag är det första dagen tillbaks efter semestern, härligt! 

Jag är oerhört tacksam över att jag har skapat livet på ett sätt så att jag kan arbeta med det jag älskar, att bidra till andra människors hälsa och kraft så att de lättare kan leva de liv de önskar.

Denna min första bloggvecka kommer att handla om de nycklar som jag arbetar med för att skapa bättre hälsa och mer kraft i livet.

För er som inte känner till mig så vill jag berätta att jag är verksam som terapeut och föreläsare, samt driver CarrierCarrier, ett hälsoföretag med mottagning på Östermalm i Stockholm tillsammans med min man som är massör. Jag har haft och har förmånen att bidra till fler än 1000 människors bättre hälsa och välmående.

Ja, jag tänker att vi skapar våra liv själva, att vi hela tiden kan påverka vårt liv.

  

MOTIVATION och ATTITYD är verkligen viktiga nycklar.

Vad vill du ha din hälsa och kraft till?
Varför går jag till mitt arbete?
Varför är jag gift med den här mannen?…

I dag fick jag ett paket levererat och brevbäraren såg så glad ut när han kom så jag påpekade det. Han svarade –  ’Ja, varför skall jag inte vara glad – det blir bäst så!’

 
För hälsa i sig är inte så intressant, det är först när vi ser vad vi kan ha hälsan och kraften till det ger mer motivation. När vi förlorar vår kraft så har vi oftast förlorat kontakten med vad vi vill med vårt liv.

 

Vad vill du ha din hälsa och kraft till?

Jag är 44 år och har en underbar dotter som fyller 3 i vinter.

  • Själv vill jag bli en pigg och frisk mormor.
  • Jag vill kunna leka med mina barnbarn, krypa runt på gräsmattan.
  • Vara pigg och kry i huvudet.
  •  Jag vill dö frisk med minst 100 fantastiska år att se tillbaks på. Långt till 100 år? Ja visst, och på vägen dit vill jag vara frisk, stark och ha den energi jag behöver för att med lätthet leva det liv jag vill. Så då får jag se till att leva mitt liv NU så att det går bra både nu och om 60 år!

Ta dig en stund och fundera på vad du vill ha din hälsa och kraft till.
Skriv gärna ner dina svar på en liten lapp som du sedan sätter på badrumsspegeln, så att du varje dag blir påmind om ditt VARFÖR.

För dig som är intresserad och vill ha mer…   www.carriercarrier.se

Nu skall jag iväg och hämta Lo på dagis, första dagen på dagis efter hennes första sommarlov. Vilket sommarlov, så mycket som vi har badat har jag inte badat sen jag själv var litet barn, underbart!

Vi hörs i morgon! 
Pernilla Carrier

PS/

 Nu i höst, den 27e september, föreläser jag igen för 1.6 miljonerklubben, ’Hälsa och kraft med kinesiologi’.
För dig som vill kan du läsa mer (klicka här)

.

Kommentarer