KISSA SOM EN HÄST!

 

Min man säger att jag kissar som en häst.
– Ta dig i brasan säger jag,  jag detoxar… STÄNDIGT!

 

Där har vi den andra nyckeln: VATTEN – KROPPENS RENING.

Jag minns en vinter när jag satt framför bilen på huk i högklackade stövlar i vägkanten, och vinkade förbi bilar som trodde jag fått motorstopp. Mitt i natten var det med strålkastarljusen på för att jag skulle se vad jag gjorde.
– Ha ha, här sitter jag och detoxar… 3 liter vatten per dag måste ju ut!

Det går inte alltid smidigt sen jag födde barn… men det är det värt. Jag vaknar pigg och jag har oftast energi hela dagen, och jag är övertygad om att bra vatten är en viktig bidragande orsak.

När jag ger mina behandlingar så testar jag alltid först om personen har bra vätskebalans, ofta har de vätskebrist utan att själva veta om det. Det medför bl.a. att deras muskler och nervsystem inte fungerar optimalt. Flera kvinnor med migrän vittnar om oerhörd skillnad och en man blev av med sina snarkningar efter att börja dricka mycket mer vatten.
 

För lite vatten
Det är beroende på vad du äter och dricker i övrig, men som en riktlinje bör du dricka ca 1 liter vatten per 30 kg. Drick inte mer än 3 liter vatten per dag utan att först tala med din läkare. Gå heller inte och småsmutta på vatten hela tiden, det är belastande för njurarna.

 

För lite vatten kan vara en viktig orsak till en rad sjukdomar – besvär så som
– Reumatism
– Värk
– Magsår
– Tarmsjukdomar mfl.
– Skapar trötthet
– Sämre intellekt
– Sämre koncentrationsförmåga
– Sämre prestationsförmåga
– Försämrad fettförbränning
– Försämrad muskeluppbyggnad
– Lurar kroppen att känna hunger/sug.

Vatten behövs för att du och din kropp överhuvudtaget skall kunna fungera.
 

 

Hur gör man för att kunna dricka mer?

– Börja observera hur mycket vatten du dricker i nuläget.
– Köp en vacker kanna med glas till din arbetsplats.
– Införskaffa en bra vattenrenare så att du kan dricka RENAT VATTEN
– Se till att du har en fin kanna hemma på köksbänken.
– Drick 3 glas kroppstempererat, innan morgonbestyren.
– Drick 1-2 glas 20 min innan mat, men inte så mycket till maten.
– Drick sedan ett glas i timmen under dagen.
– Drick alltid när du är törstig oavsett tillfälle.

 

 

RENAT VATTEN
Använd då en bra vattenrenare, det finns kemikalierester och läkemedelsrester i vårt dricksvatten, så vattenverket tillsätter stora mängder klor för att ”skydda dig”. Jag förespråkar ett renat vatten. Jag hjälper dig gärna att hitta en bra vattenrenare!
Jag önskar dig en fantastisk dag, vi hörs i morgon!

 

Pernilla Carrier
Ps. Det är normalt att kissa varannan timme vaken tid, och kisset skall helst vara ljust.

Kommentarer