Vilken innehållsrik höst vi kan se fram emot!

I går kväll hade vi möte med några av våra kärntruppare, både 1.6 och 2.6, ambassadörer och medicinska experter. Vilken glädje och entusiasm som strömmade emot mig och som alla visade varandra. Det kändes helt underbart!

Vi talade om att det är viktigt att ta upp utbrändhet, klimakteriet, att vara förälder, benskörhet, beröring, gemenskap…

Om att vara förälder hade vi uppe härom kvällen på den salong där Jana Söderberg och Maria Wells deltog hos Annette Lefterow på Element Spa. Nu arbetar vi på Tjejgåing/Hjärtgåing som brakar loss i Norrtälje nu den 3:e sedan den 18 september i Stockholm på Gärdet vid Sjöhistoriska. Kom dit alla kvinnor och ta med vänner, kompisar, mammor, döttrar – alla är välkomna! Se www.1.6miljonerklubben.com Hjärtgåing!

Vi talade om höstens seminarier, seminarier i landet, Nanne Grönvall spelar i höst i den älskade musikalen Boeing Boeing från 1960-talet i Riksteatern regi.  Vi samarbetar bland annat får besökarna träffa artisterna efteråt. Vi talade också om en resa till London den 26-29 november, seminariet på Oscars den 28 oktober då det bl a blir modevisning med Gunilla Ponten, vår kryssning den 2-3 oktober med författare och Lill Lindfors! Boka nu, det blir kul och inspirerande! Missa inte heller årets Allt för hälsan-mässa i Älvsjö som i år har utökats till fyra dagar, 10-13 november. Vi kommer att delta med ett stort program.

Vilken innehållsrik höst!

Alexandra

 

 

 

Kommentarer