Från Norrtälje till Mallorca

Igår var det Hjärtgåing i Norrtälje. Cirka 200 kvinnor och män mötte upp i strålande sol, riktigt kalasväder! Mississippi 7 spelade så alla ville dansa och jag sjöng ”All of me”. alla stod kvar så det får man väl tolka som att det blev godkänt…

Vi fick uppvärmning och sedan prova på stavgång och sedan gick vi alla de 5 km till pensionat Granbacken, för dagen omdöpt till pensionat Paradiset. Där bjöds på massage och mindfullness vilket var mycket uppskattat. Det var så vackert och mysigt i den fina trädgården med äppelträden och alla höstblommorna. Vi mumsade p goda mackor och drack mycket vatten och kaffe. Alla butiker i Norrtälja hade skänkt något till lotteriet och det blev härliga rop och skratt och glada miner. Tack alla för en underbar dag!

Hoppas många hittar till vår Tjejgåing/Hjärtgåing i Stockholm den 18 september.  Själv kommer jag att innan dess ta en sväng ner om Mallorca för att som ”gudmor” i golftävlingen Prinsessan Birgittas Cup följa våra vinnare Lena Apelgren från Widbynäs och Lollo Andreini från Ingarö GK från Go Red-golfen som ju ska tävla där nere. Spännande.

Alexandra

Kommentarer