Ibland behöver man helt enkelt få ligga sked..

Jag är lycklig och jättetrött! En sådan där helt vanlig dag med en massa att göra, antar jag. Jag har nästan hunnit med allt jag ville få gjort. Nästan. Men jag hann inte blogga i går och nu är jag så slut att inget vettigt rimligtvis kommer att komma ur mig. Nyss försökte stressen komma krypande och skuldkänslorna över att inte sköta mitt bloggande ordentligt men så tog jag ett djupt andetag, slappnade av och kunde då se det självklara; att ni alla som läser det här vet precis hur det är att vara dödströtta ibland. För sjutton! Dessutom skriver jag ju om att vara sann och modig och att man duger utan att jämt behöva prestera! Jag ska absolut inte låtsas vara superstark och über-effektiv när sanningen just nu är att jag behöver gå och ligga sked med min sambo! Och sova en smula. Men jag känner mig tacksam. Tacksam över att vara trött av att ha lite för mycket att göra och inte av att vara sjuk! Tacksam över att vara trött och lycklig..  Så god natt med er, vi ses i morgon!

Kommentarer