Ingen liten lort..!

Jag sitter och planerar en konsert-föreläsning! Jag har haft det här konceptet i huvudet i mer än 5år men jag har ju inte varit redo förrän nu. Självklart blir jag livrädd men det blir man ju och det är ok. Det är ok så länge jag inte låter rädslan hindra mig från att göra det här.

Så jag gjorde just en övning med mig själv där jag visualiserade hur jag står där på scenen och hur vägen dit sett ut. På scenen berättar jag och sjunger. Jag tror bestämt att några av er sitter där och lyssnar! Vi har kul verkar det som. I övningen lät jag också mitt omedvetna plocka fram de resurser jag kommer att behöva för att genomföra det här: Mod, jävlar anamma, fart och glädje plockade jag fram och riktigt integrerade i hela mig. Men också min familj, min humor och min tillit är resurser jag nu har tillgång till. Noggrannhet, nyfikenhet och njutning fick jag och när jag hörde mig själv säga ostoppbarhet och åtagande hörde jag också en annan röst; ”för det finns saker man måste göra, annars är man bara en liten lort”! Ja, så är det ju. Jag måste och jag VILL göra det här! Och gör jag det inte kommer jag att känna mig som en liten lort.

Så med alla de resurser jag i övningen påmindes om att jag har, ska jag nu göra denna min första lilla konsert-föreläsning! Och ni är så välkomna att komma dit.

Jag återkommer till er framöver med plats och datum! Tjolahopp och god natt!

 

 

Kommentarer