Girls have more Fun!

I mars bär det av för klubben med tjejkryssning på Cindrella

Upplevde en ny typ av kryssning till Åland med Cinderella. ”Girls have more Fun!” Man erbjuder speciella aktiviteter för oss kvinnor. Nästa år ska vi ha vår egen Kryssning den 30 mars och det blir nog en hit. Bland många aktiviteter erbjuds en talk show. Agneta Sjödin intervjuade mig om mitt liv och om 1.6 och 2.6 miljonerklubben. Hon är en härlig tjej. Vi hade jätteroligt. Tillsammans fick vi t ex njuta av den fina Spa-anläggningen som finns ombord och goda måltider.

Agneta Sjödin och jag

På förmiddagen stod jag i taxfree shopen och sålde kalendrar och böcker och talade om Föreningen 1.6. Jag mötte många intresserade kvinnor, och män faktiskt, från olika delar av vårt långa land. Vädret var strålande och skärgården gled förbi makaöst vacker i höstskrud. Det var en riktigt innehållsrik kryssning vi fick uppleva. Mer av den varan!

Alexandra

Kommentarer