I vild disco med nya medlemmar

Överallt möter vi så stort intresse för vår Förening och det var såå roligt och härlig stämning igår i Malmö på Casinot där 130 kvinnor samlats för att njuta av en trevlig kväll med oss. Christina Nilsson, vår 2.6 ambassadör i Malmö, hade tillsammans med många volontärer ordnat en strålande trevlig kväll!

Det blev god mat och underhållning och givande föredrag om hälsa. På programmet fanns både kärlek, karriärtips, inspiration och information.

Jag berättade förstås om vår verksamhet och det visade sig att många inte visste så mycket om varför vi finns – mål och syfte – så jag kände mig särskilt motiverad och peppad, för alla sa att de ville bli medlemmar!Stjärnorna från musikalen Legally Blonde, Nina Pressing och Andreas Lundqvist, kom och förgyllde kvällen, så generöst av dem att bjuda oss på så fin underhållning. Fint ordnat, Christina! Som de sjöng Georgia on my mind och Dime Cuando med finstämd gitarr. Men sen blev det disco! Gissa vem som dansade vilt… Ja, alla stod upp och kom loss till Andreas och Nina på slutet. Vilken underbar kväll!

Fotografen Jörgen Nilsson från Fotozon i Höganäs fanns på plats och tog många fina bilder som ni kan se några här.

Alexandra

 

Alexandra med Nina och Andreas från Legally Blone och kontaktkvinna Christina
Hälsoakademien franns på plats, liksom många volontärer
Alexandra och Christina Nilsson, kontaktkvinna för 2,6 i Malmö

Kommentarer