Man väljer själv

Har nu varit tre dygn på Radisson Blue i Göteborg. Föreläser hela dagarna och gör en härlig resa med deltagarna. Vi jobbar med affärside´, vision, mission, dolda motiv och drivkrafter hos oss själva. Vad är det vi drömmer om och längtar efter. Vad är viktigt och varför vill jag göra det här? För människor som arbetar med kultur är sällan pengar drivkraften utan inre värden. Kulturen tröstar, läker, inspirerar, förverkligar, underhåller och fördjupar livet. Träffade Lei, min kinesiska läkarvän i den sofistikerade hotellbaren till middag. Hon mediterar varje dag för att bli ren och hon känns verkligen som en frisk fläkt. Hon mediterar för sanning och uthållighet. Hon talar också om att man kan påverka sig själv till att bli positiv eller negativ. Man väljer själv. Igår och idag har jag varit på gymet eftersom jag inte vill springa i mörkret. Jag har faktiskt inte varit utanför hotellet på tre dygn. Men efter mötet med Lei känner jag mig både ren och sann. Lei drack hett vatten till middagen. Jag drack kallt.

 

Kommentarer