Maten och vikten

Hej igen och vĂ€lkomna till Nystart! 🙂

Om vi ÀndÄ börjar med maten, som Àr mitt specialomrÄde som dietist. Först vill jag bara pÄpeka att hÀr kommer jag inte att peppa med kÀcka vikttips. För egentligen vet ju alla vad som gÀller, det Àr det gamla vanliga tjatet om att göra av med mer enerig Àn du fÄr i dig. Men jag ska försöka att göra det lite roligare Àn sÄ och definitivt förbudsfritt. För jag tycker ju faktiskt att inget Àr förbjudet, mer om det kan ni lÀsa hÀr/ i min blogg Stinas lilla gröna.

HÀr blir det inte heller tips om dieter eller metoder, GI, LCHF, VLCD eller andra bokstavskombinationer, för faktum Àr att det inte finns nÄgra snabba lösningar. Det enda som funkar Àr det som passar dig. Dina matvanor och din trÀning behöver anpassas till din livsstil. DÄ hÄller det i lÀngden.

Hörs snart igen, dÄ fÄr du lite mer konkreta tips pÄ bra mat. Hej sÄ lÀnge!
Stina 🙂

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.