Livspusslet i Stockholm

Igår hade vi releaseparty för vår nya bok Livspusslet här i Stockholm. För er som inte kunde komma kan ni se en film från tillställningen om ni klickar här. Det blev en trevlig stund då flera av de kvinnor som medverar i boken kom och berättade om sitt livspussel. Zinat Pirzadeh fick oss alla att skratta när hon berättade om hur hennes iranske fars får ett sammanbrott när äldste sonen sätter på sig förkläde eller tittar på Ernst i tv…

Den stora releasen för boken skedde ju i Göteborg på bokmässan. Vi fick enorm respons från allmänheten där. Och det förstår man ju, det är ett så angeläget ämne. Inte bara för unga kvinnor faktiskt, även om tidsbristen är som störst undersmåbarnsåren. Vi är många som känner att vi har svårt att få livet att gå ihop.

Köp boken och ge i present istället för en blomma eller en flaska vin när du går bort. Och givetvis som julklapp till alla unga kvinnor du känner. Beställ den här på vår hemsida.

Alexandra

Annika Jankell, Christine Mellner, Maria Wells, Gabriella Svanberg och Monica Ahlberg fanns på plats vid bokreleasen igår.

Kommentarer