B.A.B.Y – a star is born…

I torsdags var 2,6 miljonerklubben på plats när nya nätverket för tjejer som tränar lanserades. B.A.B.Y presenterades av grundaren Malin Nylén, uppbackad av nätverkets ambassadörer AKA B.A.B.Y. SISTERS. Här hittar du några av Sveriges främsta och mest kända bloggare, skribenter och tränare inom hälsa i alla dess former.

Mina ambitioner med nätverket är skyhöga och jag ser fram emot att jobba med innovationer och kreativa projekt för att kommunicera det vi står för under 2013. Syftet med nätverket är att fylla ett behov som jag märker finns hos dessa tjejer och det grundar sig framförallt i det sociala ansvarstagandet – säger Malin Nylén.

Det primära syftet med B.A.B.Y är att sprida inspiration och kunskap om träning och hälsa för att öka kvinnors allmänna välbefinnande såväl fysiskt- som psykiskt. Nätverket vänder sig till kvinnor mellan 25-45, +/-5 år säger Malin och fortsätter:

Hos oss är det inte så viktigt viktigt vem du är utan hur du är.  Vi är öppna för alla  inom målgruppen som är intresserade av hälsa och av att nätverka med hjärtat.  Jag vill också påpeka att trots att jag använder mig av ordet ”ambassadörer” så praktiserar vi inga separationer – alla är lika mycket värda! Vi är bara en liten del av ett mycket större sammanhang …

Det var ett trevligt pressmöte och jag reflekterade över liknelsen mellan Malin och Coca-Cola. Ja, det är mitt smeknamn för personer med egna, unika ideer enligt devisen ”God bless the child that got his own”. Det behövs en Coca-Cola för att skapa en Pepsi-Cola. Så vem vet när vi får se Malin hos Oprah, när B.A.B.Y växer upp i samhället, utan gränser och över gränserna!

B.A.B.Y och 2,6 miljonerklubben är ”vänner” och nätverket har valt att stötta vår förening som har samma målgrupp. Vi önskar Malin och hennes B.A.B.Y sisters all lycka till i framfarten. Redan mer än 1000 medlemmar före lanseringen… och det är bara att hänga med från start!

Hämta mer information i pressrummet på mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/baby

 

 

Kommentarer