ALLT börjar med en tanke!

Hej alla vackra! Förra gången satte jag ju in er i vad attraktionslagen i kombination med att sätta och nå mål. Idag vill jag prata mer om våra tankar. Våra mest viktiga och skapande kamrater som – när vi låter dem härja fritt utan styrning också kan bli våra värsta fiender…

För något som du kanske inte till vardags tänker på, är att allt du ser, har och upplever runtomkring dig i ditt liv – har börjat som en tanke. Om inte i ditt huvud, så i någon annans. ALLT startar som en tanke!

Om du nu reflekterar över det du har i ditt liv. Både gott och ont, och inser att om allt börjar med en tanke – då ger det dig en enorm kraft att inse att DU kan – genom att skapa andra typer av tankar än de du tänkt innan, som har skapat det som du inte är nöjd med i ditt liv, också skapa en annan typ av verklighet, som du blir nöjd med!!

Ser du vilken potential detta verktyg som kallas tankar har, om du använder dem rätt?! Genom att använda dem utan styrning, eller vetskap om att du kan styra dem, så blir resultaten ibland bra och ibland dåliga. Genom att medvetet bestämma vad och hur du ska tänka – så ökar du genast upp procenten av hur mycket du kommer få framåt i ditt liv som du blir nöjd med!!

Sängen du vaknade i i morse – började som en tanke!

Koppen du drack ditt morgonkaffe eller te i – började som en tanke!

Tunnelbanan, bilen eller bussen du åkte till jobbet med – började med en tanke!

Huset som ditt arbete ligger i – började som en tanke!

Företaget som du jobbar på – började som en tanke!

Kläderna du har på dig idag – började som en tanke!

Har du någonsin tänkt på det?? ALLT BÖRJAR MED EN TANKE!! Du vet ju att du kan tänka sådant som ger dig de resultat du vill ha! Men du tänker även sådant som inte gör det … Det är bara DU som kan bestämma dig för om du ska minimera de saker du inte vill ha och maximera mer av det du vill ha – genom att tänka rätt! Och med ”tänka rätt” – menar jag att fokusera på och medvetandegöra det du har som redan är bra och allt det härliga du vill bjuda in mer av. Ju mer fokus du lägger på detta – ju mer av det du vill ha drar du till dig.

Hur väljer du att tänka nu? Att du kan tänka dig en annan verklighet än den du nu har – eller att du inte kan?? Bra, viktiga och klart avgörande tankar att tänka på! Lycka till! With Love/Lili

Kommentarer