Från Sundsvall till Umeå

Vilken succé för våra Woman in Red-arrangemang! Runt om i landet har kvinnor – och även en del män trevligt nog – kommit för att lyssna på spännande föredrag och njuta av kultur.

I Sundsvall var Spegelsalen i stadshuset fullsatt när vår kontaktkvinna Gerda Strömberg Nielsen hälsade välkommen och presenterade kvällens program Peter Nässén, redaktör på SVT/Mittnytt invigde kvällen och vi fick lyssna till bl a överläkaren Angelo Modico som föreläste om förmaksflimmer och dietisten Maria Wirén som berättade om betydelsen av att äta rätt för hjärtat.

Extra glada var vi att vår fantastiska och folkkära sångerska Lill Lindfors kom och underhöll oss, ackompanjerad av Mats Norrefalk. Lill fick stående ovationer, både för sin sång och för sin stora förmåga att underhålla med historier från det verkliga livet som gav oss många skratt. Så bjöds vi på modevisning samt sång och piano av Maria Ottosson.

Nu är det bara Umeå kvar i årets omgång. Torsdagen den 11 april kl 18 är det dags för våra vänner i norr att bege sig till Miklagård, Folkets hus i Umeå. Först lite mingel sedan hälsar vår älskade programledare och skådespelerska Eva Funck välkommen tillsammans med Christine Hanell från 1,6 & 2,6 miljoner klubben.

Eva kommer att reda ut vad lyckoforskning är, personlige tränaren Lina Strömvall informerar om motion som stärker hjärtat och dietisten Lina Strömvall talar om mat bra för hjärtat.

Och så blir det härlig barbershopsång med RING Quartet, lotteri och givetvis modevisning i rött.

Anmäl er på vår hemsida genom att klicka här. Välkomna!

Alexandra och Maria Björk i Sundsvall

lill och mats
Fantastiska Lill Lindfors sjöng och ackompanjerades av Mats Norrefalk
modevisning nybild
Modevisning och final med röda aftonklänningar från Eleganten
maria lill gerda
Maria Björk 2.6 miljonerklubben, Lill Lindfors, Gerda Strömberg Nielsen 1.6 miljonerklubben. Foto: Mathilda Wallgren

 

 

Kommentarer