Tanke – PT

Jag är ju artist i botten sedan 30 år i morgon. På Valborgsmässoafton är det precis 30 år sedan jag och min syster Lena, gjorde vår musikaliska debut tillsammans med pappa, Peo Jönis och Frank Andersson (Trummisen- inte brottaren:-) i sista Hylands Hörna. Lite kul, eftersom Family Four som grupp gjorde sin ur debut i första Hylands Hörna – så vi knöt ihop säcken där på ett härligt sätt.

Sedan dess har jag jobbat som artist, men också parallellt som manusförfattare, showproducent och regissör. Och som inredare. Och parallellt med detta har jag också sedan 2001, målat och haft en massa härliga utställningar, både samlingsutställningar och soloutställningar. Hur sjutton hamnade jag då plötsligt i föreläsningsfacket?! Jo, genom att jag själv blev sjukskriven för utbrändhet och genom det också förstod hur många det var som mådde lika dåligt som jag gjort, av ungefär samma anledning. Starkt självförtroende – usel och fullständigt skev självbild. Skyhöga krav på mig själv som jag aldrig tillät mig själv att nå. I kombination med obefintligt strukturellt tänkande och en vansinnigt orealistisk tidsuppfattning. Det blev grunden till min första musikaliska föreläsning Paus eller kaos som jag skrev 2003, som sedan landade i – Jag blir vad jag tänker – som är en av de föreläsningar jag jobbar med idag.

Föreläsningarna har även blivit workshops som jag jobbar med både mot privatpersoner och företag och så jobbar jag coachande, som Tanke – PT!

Otroligt många tar utan att tveka hjälp av en PT för att få den perfekta kroppen, för att maximera träningsresultaten, för att komma närmre sitt mål. Men klart färre skulle komma på idén att anlita en Tanke – PT!! Varför, kan man undra?! Av okunnighet tror jag. De flesta är inte medvetna hur VIKTIGT och AVGÖRANDE vårt tankearbete är, för hur vårt liv och våra resultat ser ut…

Tillhör DU en av dem som innan inte att du behöver ta in extern hjälp med att få ordning på dina tankemönster, för att du kanske tyckt att man behöver större ”problem” innan man ens funderar på att gå till en coach, livscoach eller en psykolog, tänk istället så här: Om jag vill ha ut det mesta av mitt liv – och hittills inte känner att jag fått det, varför inte ta hjälp av en Tanke – PT för att ”vässa”resultaten och övningarna, precis som när jag går till en vanlig PT. Om du behöver ta in en tränings PT för att förbättra dina träningsresultat – hur kommer det sig att du tror att du på egen hand så mycket lättare kan ”vässa” dina resultat som har med dina tankemönster att göra? – Om du hittills inte fått toppresultat (enligt dina egna mått)  i allt du föresatt dig…

Det de flesta inte förstår – är att vi skapar den största delen av vårt liv genom vårt tanke och känslofokus. Och omedvetna om den detaljen blir de lätt ”offer” för någon annans starka vilja hur de vill forma sina liv. Så, se till att göra något med livet – annars kommer livet göra något med dig…

En kvinna som jag jobbat med skrev: DU HAR VERKLIGEN HJÄLPT MIG! JAG HAR PÅ BARA KNAPPT TVÅ MÅNADER GJORT SÅ STORA FRAMSTEG SOM JAG INTE ENS KOMMIT I NÄRHETEN AV PÅ 10 ÅR. TACK!

Så kan man ”vässa” sina resultat med en Tanke – PT:-)

Känner Du att du har några oönskade resultat som du inte vill fortsätta få – hör av dig!

lili@liliost.se

With Love/Lili

 

Kommentarer