Tredje utdraget ur – Jag blir vad jag tänker – Att på riktigt förstå attraktionslagen är början på något helt nytt

Hoppas din dag varit kalas hittills. Känner du att du har svårt att få dina dagar så härliga som du egentligen skulle vilja ha dem, kanske det är dax att göra vissa förändringar – som kan ge dig förbättrade resultat på den fronten …

Här kommer dagens utdrag ur min bok – JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, som ges ut på Söderpalm publishing.

”För att kunna ta till sig nya saker, behöver man ofta få det förklarat för sig enkelt och i detalj, så man förstår det på riktigt. Så det inte blir sådär som när man skulle börja med ekvationer i skolan som jag vet att jag i alla fall hade svårt att greppa logiken i. Jag vill visa för dig hur du medvetet kan skapa det du vill ha och medvetet lär dig att inte skapa det du inte vill ha. Jag vill på ett enkelt sätt lära dig om hur attraktionslagen fungerar.

Tänk dig som att du och den jobbar som ett team. Den är en naturlag, men den är hela tiden med och skapar ditt liv, efter hur du använder den! Den skapar alltså inte någonting i ditt liv, som inte du först har planterat. 

   Den tar inte hänsyn till vad du tycker om den, om du tror på den eller inte – den fungerar – oavsett! Den  behöver ingens godkännande, utan den bara – är.”

Börjar du bli sugen att läsa hela boken?! Förbeställ ditt ex HÄR.

With Love/Lili

Kommentarer