Fjärde utdraget ur Jag blir vad jag tänker – Det är otroligt lätt att fastna i negativa tanke- och känslomönster

Ett av mina mål, är att nå ut till så många jag bara kan med tankeinspiration, som kan hjälpa människor att skapa sina bästa liv! Jag vill ge de verktyg som jag själv insett kan ge förändrade resultat. Som kan hjälpa en att lyckas med att vända negativt till positivt!

Vi själva kan så mycket mer än vi tror och förstår. Men de flesta lever dessvärre i tron att de är offer för sina tankar, känslor och omständigheter och lever sina liv med utgångstanken om att deras lott är att leva sitt liv med att bara ha möjlighet att hantera konsekvenserna av det som ”bara blivit”  ”Jag har tagit det som min mission att förändra det synsättet.

Här kommer dagens korta utdrag ur min  bok – JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, som ges ut på Söderpalm Publishing.

”Det är otroligt lätt att fastna i negativa tanke- och känslomönster. Att fastna i ett tanke- och handlingsmönster där man ger överdrivet mycket av sin energi till att tala om och tänka på saker som inte är bra i våra liv blir en rejäl magnet för mer av samma elände.Vi har ju lite till mans en benägenhet att lägga mycket av vår kraft på att älta svårigheter vi har eller haft. Att älta oförrätter, något dumt som någon sagt eller gjort. Att älta om sjukdomar, dålig ekonomi, dåliga förhållanden … Ja, listan kan göras oändlig! Tror du att ältandet gynnar dig? Tror du att det hjälper dig att förändra ditt liv och dra till dig någonting bättre? På detta är svaret nej, med eftertryck!  Du har säkert redan nu börjat förstå, att om nu lagen om attraktionskraften faktiskt fungerar som jag påstår här och beskriver boken igenom, så kan det inte på något sätt gynna dig – någonsin, att lägga din kraft och energi på att fokusera på de saker, situationer och personer som du absolut inte vill ha i ditt liv – eftersom det vi tänker mest på – det får vi mer av, obönhörligen! ”

Vill du förändra det som du inte är nöjd med, förbeställ boken HÄR.

With Love/Lili

Kommentarer