Du har väl anmält dig

På söndag är det dags för vår stora Hälsodag i Stockholm. Vi håller till mellan Sjöhistoriska och Källhagen på Djurgården från kl 11 till 15 och jag kan lova att det blir ett digert program!

Du får chans att ställa frågor till experter på hälsa och kost, prova på olika typer av träningsformer samt få individuell rådgivning av våra träningsexperter. Vi bjuder på underhållning och miniföreläsningar, mingel och inspiration från våra utställare. Dagen avslutas med gemensam 5 kilometer lång promenad för hjärthälsan.

På plats finns bl a Susanne Lanefeldt som visar kärngympa, Maria Llerena lär oss kubansk salsa, Camilla Lund Elander som låter oss prova på yoga, Lena Helt som dansar zumba med oss och Annette Lefterow som håller i Kathap, en rytmisk dans.

Dessutom gymmix med schalgergympa, combat och tabata-intervaller, och inte minst B.A.B.Y Boot camp med träningsexpternerna Jenny Rosengren coh Terese Alvén som visar skräddasydda träningsrörelser för kvinnor 45+

I Hälsotältet kan du ställa frågor till sakkunniga. Vi misstänker att diabetesprofessor Kerstin Brismar kommer att få svara på en hel de frågor om nya 5:2-dieten som hon förespråkar. Men du kan också prata träning och fysisk aktivitet med docent Cecilia Fridén samt annat som t ex kinesisk medicin.

Anmäl dig genom att klicka på denna länken: ANMÄLAN TILL STORA HÄLSODAGEN I STOCKHOLM.

Alexandra

Kerstin Brismar
Professor Kerstin Brismar, en av förespråkarna till nya 5:2-dieten, kommer till Den Stora Hälsodagen i Stockholm nu på söndag. I Häslotältet kan du passa på att ställa frågor till henne.

Kommentarer