Ditt personliga varumärke – ur ett energiperspektiv

Att vårda sitt personliga varumärke, vet de allra flesta är oerhört viktigt framförallt inom business, men lika många missar att det faktiskt gäller oss som privatpersoner också. Kanske framförallt som privatpersoner, – eftersom det är dem vi ÄR. Och det ligger ju till grund för vad vi GÖR och hur vi gör det. Och vad många, förmodligen FÖR många missar helt är, sitt personliga varumärke ur ett energiperspektiv.

Om du hörde storys om dig själv i tredje hand, av folk som inte vet att du lyssnar,  som utan skonande filter berättar hur du är, vad du gör, vad du står för – för kvalitet, vilken typ av personlighet du är, om du är en möjlighetsletare eller en problemfokuserare, om du alltid har härlig energi som du generöst bjuder på, eller om du är en energitjuv, eller i alla fall inte tillför någon högre energi direkt, – vad skulle du vilja höra då? Vilken story om dig, skulle du vilja florerade omkring bland kamrater, familj, arbetskamrater och kunder?? Vilken story tror du florerar om dig just nu? Vad GÖR du för att ”rätt” story ska gå från mun till mun om dig? Och hur noga är du att göra och vara de saker som behövs för att denna önskade story ska vara den som hörs ”through the grapevine”??

Vad menar jag då med mitt påstående om att man kan se sitt personliga varumärke genom ett energiperspektiv? Jo, attraktionslagen fungerar ju så att lika – attraherar – lika. För att kunna så positiv energi runt ditt personliga varumärke, behöver du hela tiden skapa positiv energi, så att ditt personliga varumärke hela tiden blir en attrahent för rätt personer och rätt situationer, som leder dig vidare i den riktning som du vill gå. Att du skapar det som du vill dra till dig mer av. Att du ÄR det du vill dra till dig mer av. Att du är medveten om att du hela tiden är ”on stage” när det gäller vilken typ av energi du sänder ut  – och då också drar till dig. Attraktionslagen tar aldrig paus, den jobbar ALTID med oss, med den energi vi ger den att jobba med. Genom att vårda ditt personliga varumärke, se till att hålla dig till din genomtänkta plan om hur du vill vara och uppfattas och se till att du hela tiden är medveten om vilken typ av energi du sänder, får du ett genomtänkt, genomarbetat och kongruent personligt varumärke, som KAN dra till sig mer av det du vill ha.

Var står du i de här frågorna? Har du ens tänkt i dessa termer? Att stanna upp och fundera ur det här perspektivet, borde alla göra med jämna mellanrum, – även du. För att scanna av om du verkligen beter dig som den person du vill vara, fokuserar på- och sänder den energi som gör att du överhuvud taget kan dra till dig det du vill ha in i ditt liv. Hur ser ditt personliga varumärke ut – ur ett energipersektiv? Och vad har det hittills genererat för resultat i ditt liv?

Vill du ha hjälp med att reda ut de frågorna, – hör av dig!

With Love/Lili

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som TANKE – PT, som leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2013´s bästa present! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, nås av en bredare och bredare publik och den har redan börjat göra avtryck! Boken som ger dig verktygen till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

 

 

Kommentarer