Mot London

Idag bär det av mot London där nybildade 26.7 million club (26.7 miljonerklubben!!) håller sitt första pilotseminarium i kväll på svenska ambassaden. Så spännande det ska bli.

Hemma igen är det äntligen dags för årets julkonsert. På torsdag, 28 november, kl 19 i Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm i Stockholm, sjunger Arja Saijonmaa och Miljonkören, under ledning av Gudrun Bruna,  in julen tillsammans med Hans Sporres Kvartett. Miljonkören är ju 1,6 & 2,6 miljonerklubbens egen kör.

Vår julkonsert brukar vara väldigt vacker och stämningsfull. Ta med dina vänner, släkt och familj och kom och njut tillsammans med oss. Som vanligt går allt överskott från kvällen till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

För mig känns det extra viktigt att få stöd och omfamning av såväl musik som kyrka. Min älskade hund Pricken har fått somna in. Stor sorg.

Alexandra

Kommentarer