koll på känslorna – viktigare än du tror

En av de absolut viktigaste sakerna i livet – om man ser det ur ett energiperspektiv OCH på dina möjligheter att SKAPA det liv du vill ha, är att ha koll på hur du känner!

De flesta vet inte vilken A-V-G-Ö-R-A-N-D-E position våra känslor har i skapande av vår verklighet, och min vision och mission är att få folk att förstå detta, för det öppnar upp helt andra möjligheter för oss.

Du har säkert hört talas om affirmationer (tankeprogrammeringar) kanske det är så att du till och med redan jobbar med att affirmera. Får du dina affirmationer att fungera klockrent blir då min fråga? De flesta tror nämligen att affirmationer handlar om att skapa rätt tankar, det de flesta däremot inte har koll på, är att om de inte känner det önskade läget i hjärtat, att det redan finns, känner tacksamhet för att det redan finns, känner tillit att det alltid kommer finnas, ser det som självklart och låter kroppen fyllas av denna tacksamhet och tillit och inte släppa in ett uns av tvivel, DÅ först kan våra känslor, eller rättare sagt det elektromagnetiska fält som vi sänder från vårt hjärta, påverka molekyler och atomer runt oss och i oss, för att KUNNA förändra verkligheten och dra till oss denna manifestation.

På ett kvantfysiskt plan är det oerhört intressant och väl forskat hur vi faktiskt förändrar molekylerna runt oss genom våra känslor, så oavsett om du förstår det eller inte. Oavsett om du tror på det – eller inte, så skapar du det du ser i din verklighet genom ditt tanke – och framförallt känslofokus.

Så mitt råd till dig är att jobba på att bli medveten om vad det är för känsla som du låter växa i dig oftast. Är det oro, känsla av brist, känsla av problem, känsla av frustration…

Vill du sätta igång med en gång att bli medveten om dina tanke- och känslomönster, för att kunna lära dig skapa den verklighet du VILL ha, istället för en verklighet som du kanske inte alls är nöjd med, eller som i alla fall kunde vara bättre, kan jag direkt ge dig tre framgångsval!

1) Imorgon tisdag 3/12 föreläser jag på Maria Prästgårdsgata 15B kl 19.00, kostnad 150:- Har du fb kan du anmäla dig på evenemanget ”Jag blir vad jag tänker” eller så mailar du mig på lili@liliost.se

2) Min bok ”Jag blir vad jag tänker” är ett starkt verktyg för att skapa en medvetenhet i dig samtidigt som du får en massa inspiration. Den kostar 300:- och du kan beställa den på lili@liliost.se Läs mer http://www.liliost.se/index.php/shop/bokreferenser/

3) Som tanke-PT tar jag 950:-/tim och bokar du på 5 sammanhängande timmar nu i december, får du 500:- rabatt. Som tanke PT hjälper jag dig att bli medveten om dina tanke – och känslomönster för att kunna hjälpa dig att ställa om din sändande magnet så du KAN dra till dig andra resultat.

Så, vill DU ha någonting annat än det du nu har – behöver du TÄNKA – KÄNNA – GÖRA någonting anorlunda än du hittills gjort, annars KAN du inte få några nya resultat! Vill du ha hjälp, så finns jag här! Bor du inte i stockholm, tar vi coachningen via skype eller hangout. Ett eventuellt avstånd är ingen anledning att inte ta tag i ditt liv:-)

With Love/Lili

Kommentarer