Sista måndagen 2013

Hur känns det när du läser överskriften idag? Att detta är sista måndagen i detta år. Känner du Puh va skönt – snart är man av med detta året, eller känner du, – fr o m nästa måndag , eller faktiskt redan fr o m nu på onsdag, har jag ett helt oskrivet blad framför mig där jag ska lägga mig vinn om att hela året ha i fokus att skapa och skriva det jag vill läsa! Om du kan påverka om det händer eller inte?! Självklart!!! Men du behöver ”kicka in” med pondus och full kraft och ta över den del av dig som hittills kanske inte jobbat med dig mot det du egentligen önskar…

Varför jag frågar är för att jag vill göra dig uppmärksam på vart du har ditt fokus tanke och känslomässigt. Om du är på väg ifrån något – eller till något. Det är nämligen samma kraft i båda två, men du kommer fortare framåt i bara den ena. Genom att vara på väg till.

Självklart finns det ett driv i att vara på väg från något ogillat. Är man tillräckligt frustrerad eller missnöjd så kan det komma en enorm beslutsamhet ur det. En beslutsamhet som leder framåt, MEN, och här vill jag med bestämdhet stanna bandet lite grann, för att i frustrationen, i missnöjdheten, ligger en GIGANTISK bromskloss! Om det är på dessa två parametrar som ditt fokus ligger, om du har ditt fokus på att du ÄR missnöjd och fokus på allt det du är missnöjd över, och frustrationen som kommer av att vara missnöjd får fri lejd och då tar fäste både känslomässigt och tankemässigt. Ja, då driver inte detta dig inte framåt, utan blir istället en kraftfull spade som gräver ned dig djupare där du står!!

JA, dessa två kan vara din initiala drivkraft att komma någon annan stans, MEN är det på ”frånet” som du fortsätter ha ditt fokus, blir det en stor bromskloss som för dig dit du vill komma mycket långsammare än behövligt.

Det är därför det är så viktigt att vara i en TILL energi.

  • Ta reda på vad du inte vill ha, vad du är på väg från.
  • Isolera dessa konstateranden, så du ser dem klart.
  • SEN tar du det viktigaste steget av alla – kasta om ditt fokus på VAD – DU – VILL – HA – ISTÄLLET, och lägger allt ditt tanke- och känslofokus där. På det du VILL ha! För det är bara så som du kommer att nå det du vill, – genom att bjuda in DET. Inte genom att ha ditt fokus på det du INTE vill.

Så, vad är det du vill ha, göra, uppleva och uppnå 2014? Gör en plan. Inventera 2013, lämna det du inte vill ha med dig framåt och bjud in det du vill ha och håll ditt fokus DÄR, så ska du se att 2014 kommer att bjuda dig mer godsaker än du någonsin trott var möjligt!

Vill du ha fler verktyg och pärlband av aha-upplevelser som kan ge dig en kraftfull och framgångsrik start på 2014, så har jag en telefonföreläsning om just detta den 9/1 kl 19-20. Ja du läste rätt:-) Telefonföreläsning. Otroligt smidigt! Du kan sitta hemma, vara ute på din powerwalk, på tåget eller vart du nu befinner dig vid den aktuella tidpunkten, och så lyssnar du på föreläsningen där det passar dig. Kostaden är 295:- och du anmäler dig via länken. Anmälningarna har redan börjat komma in och det finns ett maxantal med hur många som kan vara deltagande, så vänta inte en sekund för länge med att anmäla dig om du vill ha en kraftfull start på 2014! http://simplesignup.se/event/37566-taenk-dig-ett-fantastiskt-2014-telefonfoerelaesning

Vill du se och höra mig live, har jag ett frukostseminarium den 22/1 på Grow tillväxtarena i Stockholm, och info om det kommer inom kort. Vill du vara säker på att du får plats, kan du boka redan nu på lili@liliost.se Anmälan är bindande och priset är även här, 295:-

Kära, fina DU. Välj nu att SKAPA ett av dina bästa år! Låt 2014 bli ett riktigt framgångsår – på så många sätt som det bara går! Go 4 it!!

With Love/Lili

PS. Du glömmer inte att min bok JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, innehåller en massa nycklar och verktyg som hjälper dig på din väg framåt. Beställ den på www.soderpalm.se

Kommentarer