Go 4 it – Don´t just wait for it!!

Det är en härlig känsla som jag får i magen, när jag tänker på att det är den första månagen 2014 idag. Jag ÄLSKAR måndagar. Ny start. Nya möjligheter. Ny energi! Idag åtegår jag dessutom till ett klart sundare leverne än jag ägnat mig åt under julhelgen, god mat och framförallt god dryck – alkoholhaltig dryck varje kväll… Jag älskar gott rödvin, men det funkar inte i längden att njuta loss varje dag, i alla fall inte i mitt liv, så nu är det vatten i veckorna igen.

Jag är nöjd med många saker som skapades 2013, bl a det faktum att jag faktiskt gick ned 22kg i vikt. Jag hade satt målet 30 kg till 31/12 men det nådde jag inte, men om jag INTE hade satt det höga målet, hade jag med all säkerhet inte heller nått mina 22kg minus. Genom att sikta mot stjärnorna – når man träden. Genom att sikta mot träden – når du kanske staketet…. om du har tur…

Jag har fortfarande kvar samma mål och eftersom jag lagt på mig ett kilo, så betyder det 9 kilo kvar. Eftersom jag inte nådde mitt egentliga mål till den sista december, skulle vissa tänka att ”hon misslyckades” med att nå sitt mål. Så kan man se på det – men det sättet att se saker på är knappast gynnsamt. Jag valde att se det som – wow – jag har tappat 22 kg, på mindre än ett år, eftersom jag satte igång 7/2. GOOD 4 ME!! WELL DONE!! Nu,när jag har haft ett tag på mig i att landa här och njuta riktigt mycket av att jag har kommit så här långt, är jag beredd att jobba vidare mot mitt initiala mål.

Jag började att tänka att jag ska ha nått minus 30 kg sista maj, men insåg snabbt att det var ett ”fegmål” alltså ett som inte påverkar mig speciellt mycket, vilket också då innebär att jag inte behöver anstränga mig mycket mer än vanligt, inte förändra så mycket av de saker jag gjort innan som gjorde att jag la på mig övervikten från början, vilket då inte heller genererar tillräckligt stort fokus. Det fokus som faktiskt behövs när man vill komma någon annanstans… Vilket gjorde att jag snabt ändrade mindset och bestämde mig för att nå mitt slutmål per den sista mars i stället. Görbart – helt klart! och här behöver jag också tänka till innan jag handlar, om jag ska komma dit jag vill.

Många gånger önskar vi att var var någon annanstans, fick annorlunda resultat, hade ett liv som såg annorlunda ut, men vi fegar. Väljer att inte ta några som helst risker att ”misslyckas” genom att inte göra något annat än vi gjort hittills för att få andra resultat. Många skyller sitt oönskade läge på omständigheter, och självklart – VISST, kan det hända saker i våra liv som vi absolut inte kan påverka, som t ex att någon vi älskar råkar ut för en olycka eller sjukdom – utanför vår kontroll, men alla resultat vi ser i vårt eget liv, gällande oss själva, har skapats av oss genom en initial tanke, som skapat en känsla som lett till en handling som ligger som grund till de resultat vi ser.

Jävligt surt äpple att bita i, jag vet, det känns lika surt för mig som för dig, tro inget annat, men genom att ta 100% ansvar för dig själv och de resultat du ser och skapar omkring dig, både de som du gillar och de som du inte gillar, – kan du aktivt skapa nya resultat, genom att göra dig medveten om hur du hittills fokuserat och därefter fokusera på att TÄNKA – KÄNNA och HANDLA annorlunda än du hittills gjort.

Så, med detta tänkvärda, – hur vill DU att ditt 2014 ska se ut?? Och vad vill du SKAPA?? Livet väntar inte, det bara fortsätter gå och vips – så upptäcker du att du missat en massa värdefull tid på att vara på väg åt ett håll du kanske inte alls ens vill åt… Det som behövs är att ta reda på vart du vill, vem du vill vara, vad du vill skapa, uppleva – ge – och få – och ställ in siktet åt det håll som leder dit! Guppa inte bara omkring och var missnöjd. NJUT av de saker som funkar som du vill i ditt liv, gläds åt allt vackert som redan finns där och GET FOCUSED & GO TO ACTION gällande de saker som du vill förändra!

Ligger det hinder ivägen? Känner du dig dränerad på handligskraft? Känner du att du fastnat i ett tanke- och känsloträsk som inte leder dig i rätt riktning kan du få ny energi, nya insikter och kraftfulla verktyg den 9/1 kl 19-20 i min telefonföreläsning – Tänk dig ett fantastiskt 2014! Anmäl dig via länken simplesignup.se

och genom min bok – jag blir vad jag tänker. Köp den på www.soderpalm.se Nk, adlibris, Bokia, Bokus, Akademibokhandeln m fl.

GO 4 IT! Don´t wait for it!

With Love/Lili

 

Kommentarer