Gäst hos Paula

På måndag i nästa vecka, 10 februari, är jag gäst hos Paula Ternström, kärntruppsmedlem i 2.6 miljonerklubben med många strängar på sin lyra.

Paula är skådespelerska och har en fil kand i pedagogik med inriktning ledarskap och kommunikationskunskap. Gick ut IHR 2003 Institutet för Högre Reklam och Kommunikationskunskap och har drivit en egen teater under fem år. Hon har varit verksam som regissör, manusförfattare, pedagog, ekonomiansvarig samt marknadsansvarig. Och har en fast övertygelse om att  kultur kan få människor att växa, utvecklas och må bra.

I ABF-huset på Sveavägen i Stockholm håller Paula regelbundet Skådespelarsalonger, då hon samtalar med några av våra mest folkkära skådespelare. Besökare har bland annat Peter Dalle (det samtalet kan ni faktiskt se här i en inspelning av ABF), Grynet Mollvig och Özz Nujen varit. Och den 24 februari är det dags för Johannes Brost.

Men innan dess, nu på måndag alltså, kommer jag på besök hos Paula.  Vi kommer att prata utifrån min bok, biografin ”Livet är en dröm” och eftersom Paula brinner för småföretagarfrågor så kommer vi också att samtala kring frågor som ”varifrån kommer drivkraften?” och  ”Är man född ledare?”

Samtalat börjar kl 18 på Sveavägen 41. Välkomna

Alexandra

paula ternström igen
På måndag är jag gäst hos Paula Ternström på ABF kl 18

 

Kommentarer