Snabbaste och säkraste vägen till framgång!

 

Den snabbaste vägen till framgång och succé! Visst låter det härligt! Man vill ju gärna ha en gräddfil in dit. Att det ska gå snabbt. Framförallt om man just nu lever i ett läge där man intekänner framgången hos sig – NU, eller historiskt! KÄNNER är ledordet i den här bloggen. För det är nämligen DET allt handlar om. Hur vi KÄNNER. Du som följt mig ett tag, vet att jag jobbar med att förmedla verktyg till insikter som kan leda till personlig utveckling, där jag lägger till vetskapen om attraktionslagen i kombination med övningar och tankesätt från mer vanliga dicipliner, som NLP, KBT etc. För att få en tredimensionell utveckling. För utan insikten om hur energierna jobbar med oss eller MOT oss, beroende på hur VI jobbar med dem, har vi bara halva sannigen. Halva verktyget. Eller rättare sagt. Vi får verktygen genom de klassiska beteendevetenskapliga diciplinerna, men vi får inte hela sanningen i HUR vi ska använda dem, om vi inte även har med oss energiperspektivet.

TÄNK om du bara visste, vad du skulle kunna förändra ditt liv till det du VILL att det ska vara, om du bara lärde dig hur attraktionslagen fungerade. Och att du TRODDE på att den faktiskt existerar. Jag har hållit på i 30 år drygt på att lära mig om HUR den funkar och det är faktiskt först NU på senare år, som jag börjar få en hel bild av det, vilket gör att min aktiva tillämpning av den ökar för varje dag. För jag jobbar dagligen med att fördjupa min kunskap om den, för jag VILL skapa MITT bästa liv och jag VET att jag KAN göra det! Vilket också dagligen nu ger mig mer och mer bevis på att jag använder den rätt – allt oftare. Jag skrev min bok Jag blir vad jag tänker, för att jag tyckte att det inte fanns någon bok på marknaden som på ett ENKELT och totalt sätt lär ut hur attraktionslagen fungerar, eftersom jag läst det mesta som går att läsa i ämnet de senaste 30 åren, och ändå inte till 100% förstod essansen av det viktigaste förrän långt senare. Det som jag förstår NU. Det som verkligen GER de förändrade resultaten.

Det är därför jag också coachar, för att lära ut detta och får folk att förstå detta i hela sitt system. Det är därför jag också föreläser och leder förändringsprocesser för företag, för att få dem att förstå orsak och verkan. Så att DE också kan skapa den framgång de vill ha.

När vi har det utmanande,

 

  • vill vi gärna ofta och mycket hävda vår rätt att fokusera på det som är utmaningen.
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att älta om det med oss själva och alla vi möter.
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att må dåligt pga utmaningen vi lever med.
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att tycka synd om oss själva pga det tuffa vi går igenom.
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att känna oss deppiga pga vårt ogillade tillstånd.
  •  Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att känna oss utsatta pga vårt oönskade tillstånd.
  • Vi vill gärna mycket och ofta hävda vår rätt att vi inte kan förväntas att känna något annat än negativa känslor, i vår svåra situation.

 

JA; självklart har vi alla rätt till detta. MEN, INGET av det GAGNAR oss! Om vi envisas med att vara i KÄNSLAN av att det är utmanande, svårt, hårt, orättvist, omöjligt, frustrerande osv, så binder vi bara fast oss i just det. Genom att hålla oss i denna känsla, spikar vi fast oss själva i det ogillade läget för INGET annat KAN komma till oss, när vi har vårt fulla fokus – känslomässigt, på det vi iNTE vill ha!!! Vi drar till oss mer av det vi tänker på och vi drar framförallt till oss mer av det som vi KÄNNER!! That´s a FACT!! OAVSETT vad vi tycker om den saken!!

Tänk dig att allt positivt som du egentligen skulle vilja se i ditt liv, ligger på 107, MHz. För att nå det behöver även DU sända på samma frekvens. Du behöver göra det som gör det MÖJLIGT för dig att ligga och sända och ta emot på samma MHz.

Tänk att allt det här som du INTE vill ha, som du ÄR i just nu, ligger och sänder på 98,2 MHz och genom att fastna i känslan av att bara hela tiden konstatera allt det du avskyr med allt som ligger och sänder på den frekvensen, så håller även DU dig kvar där och kommer därför inte upp till den frekvensen som sänder det du VILL höra, för det är helt olika frekvenser – och de hittar inte varandra!. Det är som om du egentligen skulle vilja lyssna på lugna favoriter men bara ger dig själv tillgång till den radiokanalen som sänder death metal…. Om du envisas med att hela tiden ratta in den frekensen där den radiokanalen ligger och sänder, så är det det enda du kommer att få höra OM du inte byter frekvens! Men ingen annan kan byta frekvens ÅT dig! Det är ett jobb som vi alla måste göra själva! Och det är ett val i måste göra igen och igen och igen, för det är en färskvara. Precis som träning, sömn och tandborstning!

Vårt viktigaste jobb är att skapa en god känsla i magen TROTS att vi lever i en utmaning! För det är känslan av flow, känslan av att vi har en massa redan i vårt liv att känna uppskattning för, känslan av glädje i det lilla och det stora, den positiva känslan som kommer när vi medvetet jobbar på att fokusera på det som ger oss känslan av harmoni, det är de känslorna som gör att vi KAN byta frekvens. Vi KAN självsuggerera oss till glädje och harmoni, på samma sätt som vi kan självsuggerera oss till att känna oss deppiga och skapa känslan av ett riktigt skit-tillstånd. De flesta säger, många gånger lite surt och anklagande, – ja men det är faktiskt OMÖJLIGT att skapa en positiv känsla när man mår skit! Det är ju väääldigt lätt att säga att det går, men det är faktiskt omöjligt! Skulle det vara så enkelt som du påstår, skulle ju ALLA redan göra det!!

JA, ALLA skulle verkligen göra det om de bara VISSTE hur det fungerar! Och, jag säger inte att det är LÄTT – men jag säger att det är NÖDVÄNDIGT!!!! Vi kan skylla på hur svårt det är till fan kommer och hämtar hem oss, ursäkta uttrycket, men vi har INGET, jag upprepar I-N-G-E-T att vinna på att tänka så, för det knyter oss bara hårdare till vårt ogillade läge! Oavsett hur synd det är om oss för det skitläge vi befinner oss i. Attraktionslagen är INTE värderande. Den bara svarar på energin vi sänder – och matchar den.

SÅ, den snabbaste och säkraste vägen till den framgång som du vill se i DITT liv, är att hela tiden jobba medvetet på att hålla dig i så hög, positiv energi som möjligt den största delen av dina dagar. Att fokusera på att vara i flow och bjuda in flow. Att med härlig, livsgivande iver bejaka det du vill bjuda in, det du vill se i ditt liv och sluta att fokusera på det som INTE funkar som du INTE vill ha, som du INTE har osv. Det är bara DU som kan göra jobbet, och om du tar uppgiften på allvar, kan du – fortare än du anar, skapa den framgång du vill se inom vilket område du än väljer.

Och hur du vet om du gör det rätt eller inte, det ser du på resultaten du får! Drar du till dig en massa skit, fokuserar du med all säkerhet på det som gör att du drar till dig det. Konstaterar du att du ha flow, ja du gör du rätt! SÅ, nu är valet ditt. Vad är det du vill skapa i ditt liv härifrån och framåt, – FLOW eller MOTSTÅND? Jag hoppas du förstår att det är DITT val, hur mycket du själv vill kicka in och GÖRA som avgör vad det blir!

Lycka till/With Love Lili

 

 

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Genom boken Jag blir vad jag tänker, har jag fått nya perspektiv. Både på mig och min omgivning. Övningarna har stegvis men mycket tydligt gett mig nya insikter, som hjälper mig vidare – med helt nya glasögon. Tack!”. Sofia Andersson

Den har gett mig oändliga möjligheter. Genom Lili´s bok och övningar kunde jag konkret arbeta med min egen vilja att dra till mig en positiv omgivning av oändliga möjligheter och visioner. Christina Lewander

 

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

 

Kommentarer