Vill du ha en reflektion på DIN utmaning?

Vi har alla våra utmaningar som vi försöker hantera på bästa sätt. Försöker (i bästa fall) vrida och vända på för att försöka hitta en lösning. Jag skriver i bästa fall, för många försöker lösa sina utmaningar på samma sätt – 1000 ggr, utan att få några andra resultat än de fått de andra gångerna som de försökt att lösa problemen med samma typ av tänk som skapade dem från början… och så tänker de – att det går inte att lösa. Är detta du? Behöver jag poängtera att det inte är så konstigt att man inte får till några lösningar som skiljer sig från dem man redan fått, genom att tänka och göra på samma sätt, igen och igen… Det enda som växer då, är frustrationen. Och mer frustration, attraherar mer att vara frustrerad över… för så fungerar attraktionslagen. Lika – attraherar – lika! Varje gång!

Från och med dagens blogg, tänkte jag ta en period där jag tänker ge tips och råd om ERA utmaningar, sedda ur det perspektiv som jag försöker inspirera er att lära er allt om eftersom det är ett klart livsavgörande och livsförändrande perspektiv! SÅ, vad är DIN utmaning? DITT ”låsta läge” som du känner att du suttit fast i alltför länge nu. Det jag behöver av DIG, om du vill vara en av dem som jag väljer att ge en reflektion i bloggen, är:

  1. Din utmaning
  2. Hur du tänker gällande detta, från vilket perspektiv belyser du det
  3. Hur ofta det får ditt tankefokus/dag
  4. Hur det känns när du tänker på det
  5. Vad du hittills försökt GÖRA för att förändra det

Självklart är du anonym. Jag nämner inga namn eller avslöjande detaljer. Varför jag vill ta upp era utmaningar, är för att ofta har vi samma sorts utmaningar och genom att läsa om andras liknande utmaningar som man själv har, kan man få inspiration och nya insikter som kan hjälpa till att tänka på problematiken ur en ny infallsvinkel som då kan leda till en upplåsning av det låsta läget. Men det kommer inte ske i ditt liv – om inte DU agerar. Så för att öka upp dina egna chanser till att få det att hända, maila mig DIN utmaning på lili@liliost.se

Skapa dig en bättre framtid, genom att vårda ditt NU. NJUT dig fram till mål! GO 4 IT! With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som livscoach, eller TANKE – PT som jag kallar mig, och leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2014 bästa livskvalitetshöjande verktygslåda! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER. Fylld av verktyg till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

 

Kommentarer