Det magiska i förväntningar

Nu är jag äntligen tillbaka från min semester! Tillbaka till i alla fall lite ordning och reda. Äntligen säger jag, – För denna sommar har vi fladdrat runt i hela Sverige och knappt vetat vilken dag det varit, för alla dagar har bara varit härliga, glada partydagar i goda vänners lag! Vi har haft det SÅ roligt, men nu längtar i alla fall min kropp efter lite mer styrsel och lite mindre godsaker och min hjärna längtar efter struktur!

Jag vill ta upp detta med förväntningar idag!

Förväntningar är viktiga saker! De är magiska! Vad du förväntar dig – är oftast det du också får. Var har du dina förväntningar inställda på??

Generellt är folk inte medvetna om vad de förväntar sig, för de allra flesta reflekterar inte över HUR eller VAD de tänker – utan gör det bara, utan reflektion. Också utan kunskap om vad deras tankar och känslor faktiskt sår i deras liv. Vad DU sår i DITT liv, om du tillhör den kategori människor jag just beskrev …

Om man tänker på hur lagen om attraktionskraften fungerar – att lika attraherar lika, så kan du säkert också räkna ut, – att ju hårdare du UTGÅR ifrån och FÖRVÄNTAR dig att det kommer krångla, vara svårt eller till och med gå åt helsike på ett eller annat sätt – ju större är också sannorlikheten ATT det kommer att göra det.

Och ju mer du fokuserar så – ju fortare kommer det att göra det … Många ”förnuftiga” varnar ofta för att förvänta sig att det ska gå bra, att man ska lyckas uppfylla det man drömmer om – för tänk om det inte BLIR bra, då kommer man ju bli såååå besviken … För en person som resonerar så, verkar det oftast bättre och klokare att utgå ifrån att det inte kommer att gå – för då blir man jusååå glad OM det mot förmodan blir positivt… I mina ögon som ser det hela ur ett energiperspektiv KAN inte detta vara det bästa sättet – utan snarare det sämsta möjliga!

Jag vill än en gång påminna om hur attraktionslagen fungerar! Lika – attraherar – lika!

Hur ska man KUNNA dra till sig det som man vill ha – om man inte förväntar sig att man kommer att nå eller få det man önskar? Om inte ens man själv tror på det till 100%! Om man tvivlar, eller av rädsla att bli besviken inte vågar tro på att man kommer att nå mål – är det knappast mer av det man vill ha, som man drar till sig – utan mer av de saker som ligger och sänder på samma frekvens som TVIVEL, RÄDSLA, BRIST etc.

Om vi VILL ngt på riktigt, – måste vi också TRO på att det är möjligt! Annars ÄR det inte möjligt! Annars kan det sluta som ytterligare en ouppfylld önskan. Om vi inte tror till 100% ATT det är möjligt, gör vi inte de valen vi behöver göra för att GÖRA det möjligt! Lagen om attraktion funkar inte ensam – utan tillsammans med dina tankar, känslor men även ditt AGERANDE. Om du verkligen vill bli proffsryttarinna, elektriker, fotomodell eller bergsklättrare räcker det inte med att du sitter hemma på kammaren och Ö-N-S-K-A-R att du vore det, utan du behöver göra allt som krävs FÖR att bli det, sen behöver du ha FULL TILLIT till ATT du kommer att bli det. Förvänta dig ATT du kommer bli det, för att det är dit du är på väg i både tanke och handling! När du verkligen VILL ngt behöver du utgå ifrån att det är 100% möjligt att du KOMMER ATT KOMMA DIT DU VILL!! Ju mer du tvivlar – ju längre tid tar det. Ju mer du fokuserar, agerar och har tillit, – ju fortare når du dina mål.

Så – mitt tips den här veckan är att se över dina förväntningar. Vart leder de dig? Till – eller från det du önskar dig i ditt liv??

 

With love/Lili

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram inspirationskonsulten

AKTUELLT:   

Är du sugen på att se/köpa min konst, så hänger en utställning just nu på Sjöbodarna Torö

Jag gör min  musikaliska föreläsning JAG BLIR VAD JAG TÄNKER den 17/8 under bar himmel på charmiga KarloKristinas. Läs mer/boka biljetter HÄR

Den 22/9 medverkar jag på Stora Tänkardagen på Hilton Slussen tillsammans med ett pärlband av intressanta föreläsare. Läs mer/boka biljetter HÄR

Kommentarer